Les Menuires ontwaakt in de sneeuw

Overal kregen we vandaag plaatjes vanuit Oostenrijk onder onze neus, toch wil ik jullie even leuke foto’s vanuit Les Menuires tonen. Dit partnergebied viel net zoals andere van zondag op maandag in de prijzen. Op zondag posten ze nog leuke filmpjes van dikke sneeuwvlokken, maandag was het landschap al helemaal winters! HEERLIJK! Dit maakt maandag toch minder erg, right?

Les Menuires ontwaakt in de sneeuw

Dit partnergebied in de Franse Alpen behoort tot Les 3 Vallées en is daarmee deel van één van de grootste skigebieden ter wereld. Het telt wel 607 kilometer aan pistes en is geschikt voor wintersporters van elk niveau. Officieel staat de openingsdatum op 9 december… wie weet kan het vroeger ;-). Na die dikke vlokken van gisteren was ik enorm benieuwd hoe het er vandaag zou zijn in dit prachtige stukje in de Savoie.

Onderstaand beeld toont dat er toch redelijk wat sneeuw in gevallen, in de bomen zie je een leuk pakje liggen.

Les menuires

Naast het bekijken van de facebookpagina ben ik ook even gaan kijken op de webcams. Onderstaande foto deed mij al verlangen naar december. Voor meer webcambeelden kan je altijd naar deze website surfen!

Les Menuires

Hier nog een leuk beeld vanop de facebookpagina van Les Menuires. Aan sneeuw zal er dit jaar geen gebrek zijn want er werd voor 2,5 miljoen euro geïnvesteerd! Dankzij nog krachtigere kanonnen te plaatsen wil men hier het wintersportplezier nog groter maken.

les menuires

Wist je trouwens dat La Croisette dit jaar een nieuw verlichtingssysteem heeft gekregen. Wat het nog mooier maakt in de avond. Hier alvast een voorsmaakje, hou zeker onze pagina in de gaten voor meer nieuw over Les Menuires en meer winterse beelden!

les menuires

Voor meer informatie omtrent Les Menuires kan je altijd naar deze website surfen. Je kan hier wintersporten van 9 december tot en met 27 april!

Heb jij nog leuke sneeuwplaatjes zien passeren vandaag? Post ze onder deze blog!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!