Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Pareltje uit 1991 zomaar in de boekenkast

check ook eens

21 Reacties

 1. Ronaldo schreef:

  Van harte welkom Jorne. Succes en veel plezier.

 2. Leo schreef:

  Welkom Jorne! Mooi geschreven alvast, lekker om te lezen!

 3. Erwin schreef:

  Jorne, leuk dat jij dit gaat doen ! Je hebt een heel mooi artikel geschreven wat ook bij mij heel herkenbaar over komt! . Ik heb overigens een aantal maanden geleden met een aantal collega’s van jou van de Erasmus meegewerkt aan een onderzoek op gebied van innovatiemanagement. Wel grappig te lezen dat jij hier ook studeert. Welke richting doe je: bedrijfskunde?

  1 tipje: probeer om een toe een zin op een nieuwe regel te beginnen of meer alinea’s te maken. Dat leest wat makkelijker dan als 1 ‘brok tekst’.

  Ben benieuwd naar je volgende artikel. Top gedaan!

 4. Erwin schreef:

  Jorne, leuk dat jij dit gaat doen ! Je hebt een heel mooi artikel geschreven wat ook bij mij heel herkenbaar over komt! . Ik heb overigens een aantal maanden geleden met een aantal collega’s van jou van de Erasmus meegewerkt aan een onderzoek op gebied van innovatiemanagement. Wel grappig te lezen dat jij hier ook studeert. Welke richting doe je: bedrijfskunde?

  1 tipje: probeer om af en toe een zin op een nieuwe regel te beginnen of meer alinea’s te maken. Dat leest wat makkelijker dan als 1 ‘brok tekst’.

  Ben benieuwd naar je volgende artikel. Top gedaan!

 5. nils schreef:

  Haha!
  Ik heb de adac ski atlas uit 1985 op mijn nachtkastje!!

 6. Koning Winter schreef:

  Gefeliciteerd Jorne en welkom op mijn scherm.

  Leuk dat wij naast die vaak bijzonder spannende weerberichten ook kunnen gaan genieten van jouw bijdrage. Zelf kijk ik vaak via Google Maps in 3D naar de bergen in mijn ski-omgeving om eveneens wat voorpret te beleven. Wellicht zou jij daar in jouw artikelen ook iets mee kunnen. Tevens zou het leuk kunnen zijn om bijdrage(n) van andere lezers te verzamelen voor jouw berichtgeving. Ik denk dan in het bijzonder aan oude skifoto’s en filmpjes. Veel plezier en de groeten van Koning Winter.

  • JorneValstar schreef:

   Allereerst bedankt!
   En wat grappig want ik spendeer ook altijd genoeg uren op google maps om de precieze ligging van hellingen en liften te bekijken.
   Ja lijkt me een leuk idee, ik zal even aan mogelijkheden gaan denken!

 7. michel schreef:

  Jorne welkom leuk dat je dit gaat doen, veel succes en plezier.

  Trouwens heb een tijdje geleden dezelfde boek weggegooid, tig keer gelezen en met de komst van het www zat het meer stof te verzamelen dan dat het gelezen werd.

 8. Roy schreef:

  Leuk dat jij dit gaat doen!! Dus jij gaat binnenkort de Sybelles in? Dan zul je daar ongetwijfeld nog heel wat verouderde liftjes tegenkomen hoor 😉 Ik was in februari nog even in La Toussuire ook onderdeel van hetzelfde skigebied. Niet het type skistation met een charismatisch Alpengevoel maar ach 1800 meter hoogte en er viel sneeuw bij aankomst dus dan ben je dat al gauw vergeten. Maar mocht ik er ooit weer terugkeren dan zou ik toch voor een ander plaatsje kiezen dan La Toussuire. Ook uit nieuwsgierigheid overigens. Ik kijk dus alweer uit naar jouw updates/reisverslagen/verhalen vanuit Sorlin d’Arves. Alvast een hele fijne vakantie! 🙂

  • JorneValstar schreef:

   Ik kan je nu alvast vertellen dat st. Sorlin een stuk leuker dorpje is, helemaal geen hoogbouw! En tja oude liften ken ik daar wel, dat maakt de prijs natuurlijk zo mooi. Want ik blijf tenslotte een student

 9. Harrie schreef:

  Ik zeg Hajo eruit en jorne erin

 10. EKlop schreef:

  @hajo gefeliciteerd!

 11. danisnow schreef:

  Hoi Jorne, van harte gefeliciteerd! Misschien leuk om in de toekomst ook wat meer te lezen over diverse apres ski mogelijkheden in diverse wintersportgebieden! Daar lees ik nu nog weinig over op de site, maar ik weet dat veel mensen daar naar kijken alvorens ze boeken!

 12. Breunis (Nature Trail) schreef:

  TOPVERHAAL Jorne!

 13. Louise schreef:

  Leuk geschreven en vanaf nu mag je tutoyeren wat mij betreft;-)

 14. Jannes schreef:

  Top Jorne, leuk bericht! En idd mag gewoon je zeggen 😉

 15. Ewald schreef:

  Jorne, veel succes met je bijdrages.
  Ik heb een versie uit 2000 in de kast staan.
  Ondanks internet haal ik die nog geregeld uit de kast.
  Als mensen vertellen waar ze heen gaan kan ik vaak allerlei Wetenswaardigheden van het betreffende gebied oplepelen…..
  Op de vraag of ik daar dan al ooit geweest ben is het antwoord meestal: ADAC

 16. Jacco schreef:

  Leuk stukje Jorne, wie wat bewaart heeft wat, ik ga je volgen 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.