Paragliden in St Anton am Arlberg

Ontdek dit partnergebied op een geheel andere manier en ga voor een paraglide-sessie. Want wat is er nog indrukwekkender dan de bergen? De bergen kunnen bewonderen vanuit de lucht natuurlijk. En dankzij de vliegschool Flight Connection is dit ook mogelijk in St. Anton am Arlberg. Blijf zeker lezen om te weten waarom jij moet gaan paragliden in dit prachtige landschap.

Paragliden geeft jouw het ultieme vrijheidsgevoel

Paragliden of zweefparachutisme is de kans om de bergen vanuit de lucht te ontdekken. Die indrukwekkende bergtoppen, verdoken meren, de pistes, … het betoverd ons al vanop de begane grond. Je kan je dus wel inbeelden hoe prachtig het is vanuit de lucht. Dankzij Flight Connection kan je nu genieten van deze vergezichten tijdens een tandemvlucht. Een gezonde dosis angst is normaal, maar je bent in goede handen. Elke piloot heeft minstens 4 jaar ervaring en een speciale vergunning om te tandemvliegen.

Paragliden in St Anton am Arlberg

De standaard vlucht start aan de Kapall hut op een hoogte van 2330 meter, landen doe je op het terrein van de golfclub van St. Anton am Arlberg. Er zijn verschillende types vluchten, de standaard “gliding flight”, waarbij je 15 minuten doorheen de lucht gaat. Deze vlucht is ideaal voor beginners of om je hoogtevrees te overwinnen. Wie weet mag je zelf ook even sturen. Daarnaast kan je ook kiezen voor de “thermal flight” die ongeveer 30 minuten duurt. De hoogte die je hier haalt is tussen de 2600 en 2800 meter. Tijdens deze vlucht draag je best gewoon jouw wintersportkledij. Breng ook je skihelm en ski’s/snowboard mee.
De prijzen zijn ongeveer zoals je ze kan verwachten, de gliding flight kost €150, de thermal flight €210.

Paragliden in St. Anton am Arlberg

Meer informatie over dit partnergebied vind je hier!! Voor meer informatie over de Flight Connection kan je op deze link klikken. Wie weet zweef jij dit seizoen wel door de lucht van St. Anton am Arlberg. Zelf heb ik dit nog nooit gedaan, maar het lijkt met wel de moeite om dit tijdens het winterseizoen te proberen!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.