Zo net is Bizztravel gestart met een waanzinnige actie. Een herhaling van de vorig jaar zeer succesvolle Countdown. Er is gestart met €100 korting op je boeking! Die korting gaat langzaam omlaag dus hoe eerder je boekt, hoe meer korting je hebt op je wintersportvakantie! Om rustig rond te kunnen kijken op de website kun je de countdown voor enkele minuten pauzeren. Probeer het eens! De korting wordt automatisch verwerkt in je boeking. Kijk maar:

korting 

Dit is wel ff de goedkoopste van de goedkoopste. Met 4 vrienden een hele week inclusief skipas voor nog geen 125 euro. Dat kun je dus gewoon boeken! Is ook erg stoer om in de kroeg tegen een leuke meid te zeggen: ga je mee skiën? Kost je niks. Om nog zeker te zijn dat ze geen nee kan zeggen kun je deze geweldige versiertruc toepassen: 

Surf nu naar Bizztravel!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.