Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Opnieuw sneeuwspektakel in de Benelux mogelijk!

check ook eens

13 Reacties

 1. Jeroen schreef:

  Een storm is altijd goed voor ander weer.

 2. Roy schreef:

  @Harm de verhalen kloppen! Flutlichtski (+1 graad dooi)
  K1 lift in Willingen is geweldig. Heated 8 persoons sessel met kap en mooie lange piste. Knap staaltje! [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/01/1548534757.jpeg[/img]

  • Hans schreef:

   Nice. Geen regen?

  • Harm schreef:

   Cool. Toch maar weer eens naar Willingen begin volgend seizoen..

  • nils schreef:

   gaaf! is de afdaling ook zo leuk als ik mij van 15 jaar terug kan herinneren?? Was van mening dat het de leukste van het sauerland was.

   • Roy schreef:

    Afdaling is absoluut de moeite waard en heeft variatie. Lange piste ook. @Hans klopt. Het weer was k.t vandaag. In de avond nagenoeg droog dus toch de piste op gegaan. Beetje motregen gehad en ook sneeuwvlokken gezien vanavond maar de pret was overheersend. 🙂 Mooie après ski in Willingen. Het leeft hier. Tis nu mooi geweest. Trusten!!

 3. Mark (Breda) schreef:

  Kom maar op met die sneeuwbom dinsdag!

 4. Nilsroos schreef:

  Zal wel weer natte drab worden….

 5. Geert schreef:

  Die koude in het NO van de VS had ik al opgemerkt…en ja, hier ben ik weer ;-). Heeft die koude daar onze droomwinterkaarten die op het programma stonden volledig door elkaar gehusseld. Was die koude over de plas verantwoordelijk om een deuk te geven in de verwachte constellatie van de drukgebieden in Europa?

 6. Jorne schreef:

  Start nu met een vroeg ochtendbericht!

 7. joke,riederalp schreef:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3072729/krokodillen-vriezen-vast-met-neus-boven-water
  Kijk naar de natuur en je weet het weerbericht voor de komende dagen.haha

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.