Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Opnieuw 30 tot 70cm sneeuw, maar waar en vanaf wanneer?

check ook eens

15 Reacties

 1. Jorne schreef:

  Ps. Deze kwam nog uit het gfs van vanmiddag, voor de dromers onder ons 🙂
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1580674845.png[/img]

 2. Tobias schreef:

  Dank voor het berich! Donderdag en vrijdag ff naar monschau… Zie dat daar ook een paar cm sneeuw te verwachten valt? Profiteren de ardennen ook mee in het sneeuw geweld van dinsdag?

 3. vanDam schreef:

  Vanmiddag om half 4 aangekomen in Fiss, plus 5 graden en regen en het giet nog steeds, 0 graden grens ligt op het moment rond de 2400 meter.
  Benieuwd hoe het morgen is met de regen en wind.

 4. joke,riederalp schreef:

  Helaas, de sneeuw is hier eind van de middag toch overgegaan in regen! Bah! Wat een vieze troep. Nu maar hopen dat er niet zoveel valt en dat vanaf dinsdag het witte goud weer terug komt. Nu plus 2 graden nog weinig wind en regen.

 5. Wessel schreef:

  Lekker bericht Jorne, thx. Vanaf dinsdag hopelijk op de voorste rij wat betreft sneeuw hier in Biberwier/Lermoos. Morgen nog even door de zure appel heen…

 6. Maurice schreef:

  Lekker bericht hoor! Sauerland gaat hem ook niet worden lijkt me zo… voorjaar vakantie zal gewoon voorjaar zijn! 🙂

 7. Logi schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1580678127.jpeg[/img]

  Dit was dus helaas het ook plaatje van de namiddag. Het regent nog steeds zover ik kan horen.

 8. Mark (Breda) schreef:

  De Duitse middelgebergten kleuren ook wit. Goed voor de sfeer op weg naar wintersport. Alleen ben ik al geweest… 🙂

  Benieuwd naar de totale dump deze week.

 9. joke,riederalp schreef:

  Hier nu regen en veel wind, plus 3 graden.bbbbbrrrrrrrr
  Ga zo boodschappen in Brig doen, hopelijk geen windalarm!

 10. Jorne schreef:

  EC nu ook met de koudere variant van WC zoals hierboven in het bericht besproken! Aka sneeuwstormkansen vanaf 11 februari, bring it on!

  • Jorne schreef:

   En GEM stemt ook in 🙂 Is het dan nu al beklonken? Nee zeker niet, een iets hogere luchtdruk boven de oostelijke Middellandse Zee zou het sneeuwstormscenario gelijk weer annuleren dus blijft het volgen waard

  • maarten schreef:

   Ja idd. EC was spelbreker de afgelopen tijd, maar laat de wc nu iets meer kantelen naar het noordwesten en de koudere lucht komt dieper europa in. Als dit zo is dan zitten de krokusgangers (zeker in de westalpen) gebakken met vette sneeuwval in de week ervoor. Moet het daarna natuurlijk wel weer rustiger worden want vrees dat er volgende week een hoop gesloten gaat zijn door wind inclusief sneeuw.

  • nils schreef:

   Hier zat ik al op te azen… Kom maar op!! Over 2.5 week naar het laaggelegen La Chapelle in de PDS. Een wit dal zou leuk zijn maar mooie pistes boven de 1400 meter zijn belangrijker.

 11. Stefan Kaptein schreef:

  Als al dat warme water toch eens sneeuw zou zijn geweest als in een echte winter dan was het een schepfestijn geweest. Maar ja, als hè, als mijn tante ballen had dan was het mijn oom, als, als als. Toch vanmorgen gewekt door drie grote klappen van lawines die opgeblazen werden. Dan vraag ik mij natuurlijk gelijk af, wat er nog op te blazen valt. Van de 50 cm die er lag voor de zondvloed is intussen zeker 20 cm weggespoelt. Dus ik denk dat ze natte sneeuw/modder lawines hebben opgeblazen. Nu maar hopen dat de kou komende nacht snel komt en dat de neerslag aanhoud, want met wat losse buitjes gaat de schade niet hersteld worden. Ik ben benieuwd en houd de vingers gekruist.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.