openingsweekend St. Anton am Arlberg

Met de eerste sneeuw vers in ons geheugen zijn we stiekem allemaal al aan het dromen van de wintermaanden toch. Ook onze partnergebieden beginnen meer en meer informatie te delen over hun openingsweekend. Obertauern hebben we al gehad, klik maar hier. Nu is St. Anton am Arlberg aan de beurt en zijn openen met iets bekendere namen. Benieuwd de welke? Blijf dan lezen! 

Openingsweekend in St. Anton am Arlberg met concert

De opening van het skigebied staat gepland op 29 november en dat is toch relatief vroeg. Op 29 november is het tijd voor een slalom in totale duisternis, in groepen van 2 met een koplamp op het hoofd naar beneden! Dat is de “catch me if you can – die Nacht der langen Schwünge”. Om 17h00 kan je omhoog met de Galzigbahn en een half uurtje later start de race naar beneden over de Kandahar-Piste. Op vrijdag 30 november kan je allerlei ski- en snowboardmateriaal testen, altijd leuk als je aankoopplannen hebt dit seizoen ;-), ook op zaterdag 1 december en zondag 2 december kan je verder materiaal testen.

Hieronder even een mooi plaatje van vorig seizoen, dit was 02/12/2017!

winterbeelden st.anton am arlberg

Die zaterdagavond is het ook feest in St.Anton am Arlberg met optredens van Anastacia en Melanie C (ex- Spice Girls). Een ticket voor het concert kost in voorverkoop €35, aan de kassa die avond betaal je €45. Koop je een liftpas voor een gans seizoen, dan betaal je slechts €10 voor een concertticket. Hetzelfde geldt bij de aankoop van meer dan 1 skipas die dag. Meer informatie vind je op deze link. De voorverkoop van de tickets begint midden oktober.

Geen idee wie deze 2 dames zijn; hier het bekendste liedje van Anastacia:

En hier dat van Melanie C (samen met Bryan Adams, maar die is er niet bij dat weekend).


De prijzen van de skipassen van St. Anton am Arlberg staan ook online, voor een dagpas betaal je als volwassene nu €54,50. Een seizoenskaartje kost €837, deze prijzen gelden vanaf 22/12/2018 tot en met 05/04/2019. De andere periode betaal je €52/dagpas voor een volwassene.

Bij wie van jullie staat dit partnergebied op de planning?


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.