Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Openingsweekend van St.Anton Am Arlberg

check ook eens

4 Reacties

 1. Martijn sonnenberg schreef:

  Ook dit jaar ga ik weer op wintersport bij ski arlberg, maar dan niet aan het begin van het seizoen. Vindt dat ze wel een ‘dappere’ keuze doen bij ski arlberg om zo vroeg te openen dit jaar. Afgelopen seizoen ging dat prima, maar voorgaande Karen was het ook hier nog matig begin december

  • Cescia schreef:

   Meer gebieden openen vroeg dit jaar, vorig jaar openden veel gebieden de deuren voor de officiële start. Het is altijd een beetje afwachten.

 2. Logi schreef:

  Vorig jaar wilden we voor het eerst naar St Anton. Helaas niet gelukt na afsluiting dorp ivm lawine gevaar. Dit jaar hopelijk een herkansing als we in januari gaan.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.