Openingsweekend in St Anton am Arlberg

Wat een prachtweekend hebben onze partnergebieden achter de rug. St. Anton am Arlberg en het Montafon konden zich geen beter openingsweekend wensen. Maar ook in andere gebieden was het prachtig wintersporten. Ik verzamelde voor jullie de leukste plaatjes van vandaag en gisteren. Nog even snel wegdromen voor je aan de stress van de nieuwe werkweek begint te denken. Hierboven alvast een leuk beeld vanuit St. Anton am Arlberg. Heerlijk rustig, overal mooi wit, een waar droombeeld. 

Prachtig openingsweekend doet ons wegdromen

Ook het Montafon had afgelopen weekend zijn officiële opening. Enkele weekends voor de officiële opening waren in het Montafon al enkele pistes toegankelijk. Sinds zaterdag zijn het er nog meer en het ziet er echt geweldig uit. Hier enkele plaatjes van de pistes.

Openingsweekend Silvretta Montafon

Openingsweekend Montafon

Obertauern starte het seizoen ook op 2 december 2017. Hieronder een plaatje van Maria Hölf- Riesch, deze Duitse alpineskiester is dit jaar de ambassadeur van Obertauern. Naast allerlei animatie op de pistes kon er ook genoten worden van allerlei optredens in het dal. Ben je van plan om richting dit leuke partnergebied te reizen, klik dan hier voor meer informatie.
Openingsweekend Obertauern

Die Tauplitz dan even bekijken, deze foto…. ja die had ik toch zelf graag genomen. Heerlijke piste. Je kan het je vast wel inbeelden, dat gevoel in de ochtend om over een pas geprepareerde piste te knallen. De nevel maakte doorheen de dag trouwens plaats voor zonneschijn. Het was echt kaiserwetter de afgelopen dagen in de Alpen.

Openingsweekend DIe Tauplitz

Innsbruck opende ook, hieronder zie je een plaatje vanuit Kühtai. Het leuke aan Innsbruck is dat je hier met één skipas maar liefst 9 gebieden kan bezoeken. Meer informatie over Olympia Skiworld kan je hier vinden.

Openingsweekend Innsbruck

Als laatste hier nog een plaatje van het openingsweekend in Val d’Anniviers. Heerlijk rustig daar nu nog.
Openingsweekend val d'anniviers

Val Gardena opent pas alle liften op 6 december, maar het belooft er toch mooi wit te zijn. Onderstaand filmpje deelden zij afgelopen vrijdag nog op hun facebookpagina.


Voorlopig openen Kleinwalsertal, Filzmoos, Champéry en Les Menuires nog steeds hun liften op de voorziene data. En dat is volgend weekend. Ook in Zell am See – Karpun openen dan alle liften, je kan hier natuurlijk al wel genieten op de Kitzsteinhorn gletscher.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.