loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Openingsdata skigebieden 2019/2020

check ook eens

6 Reacties

 1. Joalie schreef:

  Heerlijk die voorpret! Wij gaan komend weekend kijken hoe onze caravan met blokhut er bij staat in Winterberg. Eventueel wat laatste klusjes indien nodig. Dan kunnen we als het meezit qua sneeuw en koude half december starten met een hopelijk lang en mooi skiseizoen!

 2. Martijn sonnenberg schreef:

  Wat weten die ski-gebieden dat wij (nog) niet weten? Ik volg (omdat we altijd naar Lech gaan) de sneeuwsituatie in Arlberg ieder seizoen vanaf het begin, maar het valt me op dat een start in de laatste week van november vaak ‘moeizaam’ is daar en als het gehaald wordt vaak slechts met enkele pistes kunstsneeuw is (terwijl als ze een weekje later willen openen de natuur al een halve tot een hele meter klaar heeft liggen eind november…). Waarom sommige gebieden dan eerder al hun deuren denken te kunnen openen is me een beetje een raadsel. We gaan het zien, het begint al langzaam weer te kriebelen. krokusvakantie is echter nog ver!

 3. Hans schreef:

  De plaatjes alleen al…… JAMMIE!

  • Robin schreef:

   Net mijn profielfoto op Whatsapp aangepast naar een wintersportfoto, en dan dit bericht…..begint te kriebelen terwijl ik dit in korte broek en t-shirt zit te typen!

 4. Nouck schreef:

  Hoi allemaal,
  Ik heb een vraag aan jullie wintersport liefhebbers. Ik ben voor de voorjaarsvakantie op zoek naar een leuk appartement of hotel in Oostenrijk dat naast een leuke en uitgebreide kinderskiweide ligt (dochter van 6), maar ook in de buurt van de lift naar boven (het liefst bij elkaar). Wie heeft er leuke suggesties? Ik hoor het graag!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.