Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Opening van een groot skigebied is altijd een magisch moment

check ook eens

8 Reacties

 1. soesja schreef:

  ziet er goed uit daar!!

 2. Jelte schreef:

  Yes nog minder dan week ben ik daar ook, echt zin in 🙂

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Leuk…. boven is prima te skiën…Morgen gaat (een deel van) Hoch Krimml ook open… de pisten die open gaan zijn van uitstekende kwaliteit… komende nachten ook koud dus kunstsneeuw en met pisten op noordhellingen wordt het zeker vanaf volgend weekend alleen maar beter….

 3. Michel Janse schreef:

  Las dat de dalafdaling naar Gerlos en de verbinding van Gerlos naar Königsleiten morgen ook gewoon open gaat dus extra piste kilometers. @Zillertalarena heb ik met de kerst nog geen slechte pistes gehad. Diegene die gaan de komende weken het wordt genieten. Veel plezier.

 4. Marco schreef:

  Vorig jaar na 12 jaar weer geweest! Een pracht van een skigebied met alles erop en eraan en voor elk niveau. Yes thats me! 🙂
  [img]https://www.wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2015/01/20150128_114543.jpg[/img]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.