Opening Stubaier Gletscher

Heerlijk toch, Het wintersportseizoen komt stilletjes dichterbij! De sneeuwval van de voorbije week heeft ons doen watertanden, de beelden vanuit Canada hebben ons doen dromen, en dan dat artikel van onze Fre! Ja, wat een vooruitzichten mensen. Kan je echt niet langer wachten, haast je dan deze avond nog richting de Stubaier Gletscher, waar de liften vanaf morgen weer hun werk doen! 

Opening Stubaier Gletscher

Wintersportweerman Hajo is er morgen bij, dus verwacht jullie maar aan een Facebook Live en natuurlijk een leuke video. Zal hij ook als eerste de gondels in duiken om 08H00? Voor morgen kan je de Eisjochferner en Daunferner op, er zijn 2 gondels geopend, namelijk de 3S Eisgratbahn I en II en de Gamsgartenbahn II. Vervolgens kan je boven 2 sleepliftjes nemen of de stoeltjeslift. Op dit moment zijn er 4 pistes open, maar je kan wel richting het middenstation skiën.

Om jullie warm te maken voor dit prachtige gebied even onderstaand filmpje:

 

Oktoberfest op de Stubaier Gletscher

Een heus oktoberfest op 2900 meter hoogte, dat is het thema op de gletscher vanaf 13 oktober! Dit weekend staat alles in het teken van deze Beierse traditie. Natuurlijk kan je hier ook gewoon genieten van de pistes en lekker knallen! Maar er is live muziek en typische Oktoberfest lekkernijen (lees biertjes, Brenz en weisswurst). Kom je in de traditionele Dirndl of Lederhosen dan krijg je 50% korting op een dagpasje. Daarna volgen er nog tal van events gedurende de herfstmaanden. Voor meer details en prijzen kan je altijd even hier klikken.

Ik en Dennis ontdekten zelf ook al de mogelijkheden van de Stubaier gletscher, dat kan je hier en hier nog even nalezen. Maar hou ook zeker onze Facebook in het oog voor de live update van Hajo!

Ben jij al op de Stubaier Gletscher gaan wintersporten? Wij combineerden het met een “citytrip” in Innsbruck, een echte aanrader!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

3 reacties

Gesloten voor reacties.