Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Op zoek naar vette sneeuw, exotisch skiën in Georgië

check ook eens

6 Reacties

 1. Mhilberts schreef:

  Geen Georgië en minder exotisch maar Zitten nu in Mt Washington op Vancouver island waar de sneeuw prima is. 1.5m sneeuw met af en toe verse poeder. Als je wat verder kijkt dan de Alpen is er genoeg sneeuw te vinden;)

 2. jwb schreef:

  Leuke reportage, mooi gebied en lekker exotisch. Dank, Jannes !

  Ik heb ook wel wat met onbekendere en een beetje afgelegen skigebieden. Bijvoorbeeld Langtaufers en Schöneben in Vinschgau, Zuidtirol. Toegegeven, een stuk minder exotisch dan Georgië maar ook onbekende rustige skigebieden met leuke afdalingen, varianten en mooie poedersneeuw op noordhellingen.

 3. Berthus schreef:

  Tof. Altijd al benieuwd naar Georgië. Iets voor winter 2017-2018!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.