Heerlijk. Kop in de wind. Sneeuwval uit het oosten. Berekend voor 9 januari aanstaande. Nou ga maar lekker vieren zo, maar deze moest ik nog ff kwijt.

Heel Europa weer wit natuurlijk in deze berekening!

Zoek de zwarte lijn. Hij zit echt op of onder nul. Hebben we al lang niet meer gezien. Gaat paar Hellmann-punten opleveren sowieso. Mijn boude voorspelling: ergens als we een keer in die modus zitten komen er ook echte diep winterse berekeningen!

Donaties blijven welkom om dit plekje op internet open te houden!

Doneer

Persoonlijke informatie

Betalingsinformatie

Inloggen om te reageren, doe je via deze link.

Categorieën: Europa

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Kirsten_dl · 31 december 2020 op 22:28

We zetten 2021 alvast in met een bijzonder positieve noot :
https://uncut-news.ch/bill-gates-bekommt-gruenes-licht-um-die-sonne-zu-blockieren/?fbclid=IwAR004hsVgrORGy0zxM7hr1jw0vZx6WXaGu3QXVw9g66hM6OUVzEqmPcEoV4

Have a happy one !

Hajo · 31 december 2020 op 22:58

Dat gaan ze straks gebruiken als uitvlucht als de aarde weer flink afkoelt… Dan zeggen ze: met dank aan Bill Gates en we moeten gewoon doorgaan met co2 reduceren!!

Kirsten_dl · 31 december 2020 op 23:18

Precies ! Zo zie je maar weer een keer hoe wij bedrogen en belogen worden tot zelfs crapuleuze fraude aan toe.
Is er geen mogelijkheid om deze ‘ mensen ‘ voor een tribunaal te brengen zoals destijds met de SS officieren vlak na de 2de wereldoorlog ?
Weet niet wat ik van het volgende moet denken; origineel, gaaf of dierenmishandeling ?
https://www.horses.nl/overig-nieuws/entertainment/video-skigebied-zet-paarden-in-als-vervanging-voor-skilift/

    Hajo · 1 januari 2021 op 08:48

    Ja die had ik ook al gezien. Maar in Frankrijk openen de liften vermoedelijk 7 januari!

Tijs · 1 januari 2021 op 03:51

Iedereen de beste wensen voor 2021!!!

Gesloten voor reacties.