Heerlijk. Kop in de wind. Sneeuwval uit het oosten. Berekend voor 9 januari aanstaande. Nou ga maar lekker vieren zo, maar deze moest ik nog ff kwijt.

Heel Europa weer wit natuurlijk in deze berekening!

Zoek de zwarte lijn. Hij zit echt op of onder nul. Hebben we al lang niet meer gezien. Gaat paar Hellmann-punten opleveren sowieso. Mijn boude voorspelling: ergens als we een keer in die modus zitten komen er ook echte diep winterse berekeningen!

Donaties blijven welkom om dit plekje op internet open te houden!

Doneer

Persoonlijke informatie

Betalingsinformatie

Inloggen om te reageren, doe je via deze link.

Categorieën: Europa

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

5 reacties

Kirsten_dl · 31 december 2020 op 22:28

We zetten 2021 alvast in met een bijzonder positieve noot :
https://uncut-news.ch/bill-gates-bekommt-gruenes-licht-um-die-sonne-zu-blockieren/?fbclid=IwAR004hsVgrORGy0zxM7hr1jw0vZx6WXaGu3QXVw9g66hM6OUVzEqmPcEoV4

Have a happy one !

Hajo · 31 december 2020 op 22:58

Dat gaan ze straks gebruiken als uitvlucht als de aarde weer flink afkoelt… Dan zeggen ze: met dank aan Bill Gates en we moeten gewoon doorgaan met co2 reduceren!!

Kirsten_dl · 31 december 2020 op 23:18

Precies ! Zo zie je maar weer een keer hoe wij bedrogen en belogen worden tot zelfs crapuleuze fraude aan toe.
Is er geen mogelijkheid om deze ‘ mensen ‘ voor een tribunaal te brengen zoals destijds met de SS officieren vlak na de 2de wereldoorlog ?
Weet niet wat ik van het volgende moet denken; origineel, gaaf of dierenmishandeling ?
https://www.horses.nl/overig-nieuws/entertainment/video-skigebied-zet-paarden-in-als-vervanging-voor-skilift/

    Hajo · 1 januari 2021 op 08:48

    Ja die had ik ook al gezien. Maar in Frankrijk openen de liften vermoedelijk 7 januari!

Tijs · 1 januari 2021 op 03:51

Iedereen de beste wensen voor 2021!!!

Gesloten voor reacties.