Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Op naar koudste 6 september ooit maar voor Alpen niet koud genoeg

check ook eens

18 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Haha ja kinderen he…. je ruimt op en Boem alles ontploft. Het was om 9.25. Er zat zelfs een beetje gerommel in deze bui. Was heerlijk om te zien dat je dochter zo kan genieten van weer met haar 3 jaar al vragen waar die regenboog vandaan komt… super leuk

 2. Roland Bodegraven schreef:


  Beetje geknipt. Inmiddels opgeruimde speelgoed verdwijnt natuurlijk niet zomaar van een foto

 3. Hans Verbeek schreef:

  Vandaag lijkt het ook meer op 3 oktober dan 3 september.
  Slechts 14 graden in De Bilt. Benieuwd of we het record voor 3 sep. 14,8 (1963) gaan breken.

 4. Leo schreef:

  Opmerkelijk (herfstachtig) patroon in de buien van de afgelopen uren hoor. Buien activeren vlak voor de kust en boven het IJsselmeer (watertemperatuur ca. 22 graden). Boven land (13 graden in de kustprovincies) doven ze -midden op de dag- snel uit. Goed te zien aan de blikseminslagen.

 5. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Een bijzonder mooi essay vandaag Hajo!
  Nog mooie dagen in het hart van de Alpen. Morgenochtend heb je veel zon!

 6. Breunis (Nature Trail) schreef:

  6 september De Bilt 16,3 C

 7. Anne schreef:

  Dezelfde regenboog als Roland, vanmorgen om 9.15 uur in Oud Bodegraven

 8. Leo schreef:

  Hmm. Zouden medewerkers uitgesloten zijn van deelname?
  Dan hoor ik het wel Hajo 😉
  6 september De Bilt 14.3 C
  (niet alleen whisfull thinking; serieuze kans wat mij betreft!)

 9. Martijn Sonnenberg schreef:

  De pluim geeft weinig hoop nog op verbetering… Blijft kouder dan normaal… Zot er wel voldoende fut in om de gletsjers te ‘helpen’ hajo? Dat vindt ik de komende anderhalve maand vooral belangrijk… Sneeuw in de ‘gewone’ gebieden komt daarna wel. Kun je daar wat vaker aandacht aan schenken?

 10. Mark (breda) schreef:

  Wat een prachtige wolkenluchten vandaag. En op afstand af en toe bliksems zichtbaar in de top van de wolken.

 11. Spyfromthesky schreef:

  Jullie zullen het vast wel kennen, het niet kunnen laten zo vroeg al naar mogelijke tendensen. Dan maar zoals vanouds eens een run van GFS bekijken.

  En dit kijken doe je dan elke avond een keertje. Ik monitor dit dan nu zo een zekere 2 weken en tjsa, als ik op mijn geheugen afgaat, dan liggen de drukgebieden nu al die we als wintersportliefhebber van ijs nu niet bepaald echt vervelend vinden.

  Ik vind het redelijk bepalend hoe september gemiddeld zal wezen t.o.v. het langjarig gemiddelde. En met deze kaarten kan je nu al bijna zeggen dat we al een eind op weg zijn, ook al is het nu nog maar begin september.

  En met deze frisheid fiets ik gewoon ‘s-morgens in mijn poloshirt met korte mauwen naar mijn werk. Alvast wennen aan de frisheid of moeten we al kou zeggen?!

  En eigenlijk volgt het weer een scenario voor mij al maanden waar ik op had gehoopt. En het gekke is, als de maanden die geweest zijn als dit volgde, dan zijn de komende maanden met wat geluk toch ook haalbaar.

  Spyfromthesky (Arnold)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.