Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Op naar de twintig graden: geniet van laatste warme dag van 2016

check ook eens

4 Reacties

  1. Marlies schreef:

    19 graden in Wijk aan Zee. Terrassen vol, parkeerplaats ook bijna en er werd nog gezwommen. Zalig genieten, laat de sneeuw nog maar even weg (of in de Alpen!).

  2. smette schreef:

    Zooo, we missen de koude plek op de grote oceaan. Ook de blokkeringskansen nemen toe. Ik begin met een half oog naar deze winter te kijken 🙂 .

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.