Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Op dit moment al sneeuw in Marokaanse koudepool van Afrika

check ook eens

7 Reacties

 1. soesja schreef:

  Ach…dat CO2 verhaal….moeder Natuur regelt dit zelf wel, als de aarde in wintertijdstand komt zullen ze wel weer iets bedenken als….ook dat komt door CO2, jaja…..laten we nuchter blijven zoals je schrijft. Er wordt gewoonweg heel veel verdiend aan de zogenaamde opwarming waardoor er veel verhalen de wereld in worden geholpen.
  we zien het wel! Mooi dat Zuid-Afrika!

 2. Remko schreef:

  Hier in Midden Zweden mist en 1 graad in de plus. Morgen naar huis voor de korte winter? Hier in een week slechts een paar uurtjes zon gezien, 1 nachtvorst , 1 dag regen. Verder donkere dagen voor Kerst zouden wij zeggen. Conclusie: Hollands weer met alleen voor onze begrippen temperaturen beneden normaal. Maar interessante updates blijven komen vanaf hier door onze bevriende Hollandse Zweden.

 3. Ladisdegekste schreef:

  Zijn de kaarten zo slecht dat je ze niet eens ter sprake brengt?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.