Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Die Tauplitz
Lees verder >

Ski een rondje, ga wat winterwandelen en geniet van het zonnetje!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een waar paradijs voor de beginnende en gevorderde wintersporter.

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Op deze zonnige dagen even de mooiste Alpenplaatjes

check ook eens

3 Reacties

  1. Jan van soest schreef:

    Prachtige beelden inderdaad!

  2. Spyfromthesky schreef:

    Ik denk dat de neerslag in Nederland vanaf een vrijdag wel mee zullen vallen. De zon zullen we ook nog aanschouwen dunkt mij. En daarna? Het lijkt erop, althans een goede kans dat we weer droog verder zouden gaan. Die kans schat ik wat hoger in dan 50% op de langere termijn.

    Spyfromthesky (Arnold)

  3. De afbeelding is erg mooi, de fotograaf moet een heel professioneel zijn om de foto vast te leggen is geweldig. Bedankt aan de auteur van dit artikel om me de prachtige afbeeldingen te laten zien. bedanken

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.