Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Op deze zonnige dagen even de mooiste Alpenplaatjes

check ook eens

3 Reacties

  1. Jan van soest schreef:

    Prachtige beelden inderdaad!

  2. Spyfromthesky schreef:

    Ik denk dat de neerslag in Nederland vanaf een vrijdag wel mee zullen vallen. De zon zullen we ook nog aanschouwen dunkt mij. En daarna? Het lijkt erop, althans een goede kans dat we weer droog verder zouden gaan. Die kans schat ik wat hoger in dan 50% op de langere termijn.

    Spyfromthesky (Arnold)

  3. De afbeelding is erg mooi, de fotograaf moet een heel professioneel zijn om de foto vast te leggen is geweldig. Bedankt aan de auteur van dit artikel om me de prachtige afbeeldingen te laten zien. bedanken

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.