funty-meppel3

Zo leuk dat de Zillertal Arena zijn mascotte nu al twee jaar op rij naar de nationale intocht laat reizen. Da’s nog eens een Piet! Het was echt gezellig vandaag. Iedereen had wel iets anders aan zijn hoofd maar misschien juist daarom. Gewoon even Nederland zoals we het kennen en ook grotendeels zouden willen houden. Nu ja. De zin in wintersport hadden we toch al. Want de weerkaarten blijven goed. Tuurlijk straks weer een avondupdate.

Op een dag van grote rouw toch een mooi feest en FUNty was present. Zo leuk! 😉 Zie ook: http://goo.gl/CUjG5e

Posted by Wintersportweer on zaterdag 14 november 2015

Echt leuke plaatjes! De emotie spat ervan af! Zie ook hierrr. Hij moet echt elk jaar komen nu. Is gewoon niet meer weg te denken.

IMG_2442

En met zijn lange snuit, blies hij…


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.