funty-meppel3

Zo leuk dat de Zillertal Arena zijn mascotte nu al twee jaar op rij naar de nationale intocht laat reizen. Da’s nog eens een Piet! Het was echt gezellig vandaag. Iedereen had wel iets anders aan zijn hoofd maar misschien juist daarom. Gewoon even Nederland zoals we het kennen en ook grotendeels zouden willen houden. Nu ja. De zin in wintersport hadden we toch al. Want de weerkaarten blijven goed. Tuurlijk straks weer een avondupdate.

Op een dag van grote rouw toch een mooi feest en FUNty was present. Zo leuk! 😉 Zie ook: http://goo.gl/CUjG5e

Posted by Wintersportweer on zaterdag 14 november 2015

Echt leuke plaatjes! De emotie spat ervan af! Zie ook hierrr. Hij moet echt elk jaar komen nu. Is gewoon niet meer weg te denken.

IMG_2442

En met zijn lange snuit, blies hij…


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.