Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Skiën, freeriden,wandelen, rodelen,... het kan allemaal in het prachtige Montafon.

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Oostenrijk overleeft storm en meteofiction om van te smullen

check ook eens

11 Reacties

 1. EKlop schreef:

  In 2015 begon alles vandaag wit te worden (handig zo een Google assistent die je herinnert aan fotomomenten van enkele jaren terug)

 2. Jelle schreef:

  Vanmorgen wakker geworden in de Kellerjoch hütte (2237m), na een wat onrustige nacht. Hier weinig sneeuw, maar zoals je ziet aan de jas op de foto wel fris.

 3. Maarten schreef:

  Beste redactie,
  is er wellicht één van de weermannen die aandacht kan besteden aan dit rode fenomeen: http://www.metoc.navy.mil/jtwc/jtwc.html Lijkt recht op Taiwan af te koersen(?) en daar zit op dit moment één van mijn zonen i.h.k.v. zijn studie.
  Bij voorbaat dank!

  • Ronaldo schreef:

   Trami zal noord Taiwan schampen en Taipei zal er last van hebben. Met name de Ryukyu Eilanden van Japan worden geraakt. Qua wind niet heel spannend, qua regen altijd ellendig.

 4. Jolanda (Voorhout) schreef:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4425706/wat-er-aan-de-hand-met-het-klimaat-alaska-nog-nooit-zo-weinig-vis Dit is toch wel een dingetje… wat vinden jullie, is dit nu echt het gevolg van een veranderend klimaat?

 5. ERic schreef:

  In Antwerpen is het water op de daken bevroren deze nacht. ongeveer 1mm ijs op de plassen overal. Toch een teken dat het licht gevroren heeft gedurende een paar uur.

 6. Gerard schreef:

  Ook interessant ECMWF wintervoorspelling:
  https://twitter.com/EdAldus/status/1044167459534721025
  De seizoensverwachting van het Europees model (ECMWF) stuurt aan op een (vrij) koude winter?! Hogedruk domineert in december en januari in het noorden van Europa en dat brengt oostenwinden.

  Bring it on baby 🙂

 7. Remko schreef:

  We krijgen rustig herfstweer, zo lijkt het. Maar wat weer opvalt is de droogte de komende 15dagen. Het houdt maar aan. De neerslag van dit weekend is net voldoende voor de tuin, maar daar blijft het bij.

 8. Ronaldo schreef:

  Zgn. Medicane in ontwikkeling boven de Middellandse Zee en koerst op Griekenland en Turkije af over een dag of 3. Mooi maar zeldzaam fenomeen. Alleen in het najaar te bewonderen. Kort van tevoren in de kaarten maar ook vrij onzeker.
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2018/09/kW2vHK91qX.gif[/img]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.