Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Oostelijke Alpenhelft een week lang in battlefield zachte en koele lucht

check ook eens

5 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Hier in Saalbach nu droge sneeuw in het dorp bij temperaturen nog net boven nul (dauwpunt onder nul). Ga nu lekker de piste op! Aqua splash is pas morgen!

 2. Pol schreef:

  @Frederic
  Ik ga de eerste week van de paasvakantie ook skiën in de Franse zuidalpen (Orcières)
  In het dorp op 1850m ligt nu 20 cm sneeuw. Moet ik me zorgen gaan maken gezien de minder gunstige vooruitzichten of denk je dat er tegen dan nog kans is op verse sneeuw?

 3. Wessel schreef:

  Er is, zoals voorspeld ook een dikke laag sneeuw in Oslo gevallen

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.