Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Onzekerheid voor de Lage Landen maar winter gewoon op schema

check ook eens

83 Reacties

 1. Joalie schreef:

  Wanneer ik dit zo zie en lees is dat helemaal niet ongunstig voor Europa: https://www.severe-weather.eu/global-weather/polar-vortex-united-states-cold-outbreak-fa/
  Of heb ik het als complete leek helemaal verkeerd?

 2. Jopie schreef:

  De Oostenrijkse Moordkant? Lawinegevaar? 🙂

 3. Kristof schreef:

  Hopelijk vanavond weer dik winterse kaarten genieten is dit zeg.Dikke vorst geweest deze nacht bij -3 volle winter is dit terug brrr alles bevroren vanmorgen en dit is nog maar de opbouw van winter 2019 – 2020 .

 4. Richard schreef:

  Zet de sneeuw en een dump maar weer lekker op de kaarten voor Oostenrijk en voor de LL afkoeling en hopelijk voor de thuisblijvers sneeuw met kerst.

 5. Jorne schreef:

  Gfs loopt binnen en op de middellange termijn lijkt het dumpje van de 10e wat meer richting Oostenrijk geschoven. Arlberg de hoofdprijs met 60cm+ maar dan schuift de rest van Oostenrijk voorzichtig op naar 40cm terwijl we in de vorige runs zeker niet verder dan 30cm kwamen. Zat Hajo er vanmorgen goed op met zn opmerking over dat de noordkant zou winnen

 6. Berthus schreef:

  Heerlijk mistig buiten hier in Deventer en ook wel lekker fris. Geeft toch wel een beetje wintergevoel. Goed om alvast in de stemming te komen voor als het echte werk losbarst #1dayitwillbe!

 7. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Ec vind ik redelijk voor de Alpen met regelmatig sneeuw momenten en af en toe lage sneeuwgrens.lage landen is niets ,helaas

 8. winterliefhebber schreef:

  Goede avond. Ik ben nieuw hier. Erg leuk en interessant om alles te volgen. Ben enorm winterliefhebber. Is er al een beetje hoop op Echt winterweer. Groetjes

  • Jeroen amsterdam schreef:

   Welkom op de site. Nog niet echt goede weerkaarten voor Nederland. Elfsteden toch 4 februari. Je hoorde het van mij als eerst.

 9. Maarten schreef:

  Niet om ‘t één of ander, maar wat mij betreft wordt qua sneeuw naast Roemenië ook Bulgarije genoemd. Daar is de hoogste top van de Balkan te vinden, Musala 2925 meter. En met wellicht het meest vriendelijke ski-oord (zeker voor kinderen) van Europa, Borovets. Ben er een paar keer met schoolkamp geweest – dat doen wij hier elke februari, ook ‘gewone’ staatsscholen. Perfect op maat zeg maar.

 10. Jesper schreef:

  Goedeavond, ik lees hier altijd mee in de winter en ik vind de berichten van Hans altijd leuk om te zien. Graag iets vaker nog Hans! Bedankt in ieder geval ervoor. Trouwens zeer mooie website ook! Fijne avond.

 11. Koninks schreef:

  Ik mis wel weer weermannen ook ab en ad bv altijd smorgens en savonds met veel reacties zie je niet meer helaas. Waar zijn ze toch allemaal gebleven.

  • Qlubtempo Raoul schreef:

   Het is niet meer zo als voorgaande jaren dan keek je er dagelijks naar uit en maar verversen die pagina gedurende de dag. En ja blijft een gemis die weermannen, niet ten nadele van Jorne overigens. Maar de site en de berichten gaan sindsdien bergafwaarts. Het enthousiasme is helaas ver te zoeken. Zonde!

 12. Richard schreef:

  Komt er nog een avondupdate

 13. Koninks schreef:

  Idd gisteren ook denk yes 80 reactie dan moet er iets op de weerkaarten aan de hand zijn. Gaat het om wel of niet Erwin. Pfff kom op laten we het over het weer hebben. Wie weet word het weer beter als er wat winter in zicht komt voor de LL.

 14. Aart Compagne schreef:

  https://www.wetteronline.de/wetterticker/perlmuttwolken-bald-auch-bei-uns-201912043202906

  9 December kans(je) op parelmoerwolken kort na zonsopgang en voor zonsondergang.

 15. Hans schreef:

  Heb al diverse keren geprobeerd te posten maar helaas komt het niet door de moderatie dus heb wat namen aangepast maar dat snappen jullie wel 😉

  Heb even na zitten denken of ik nog wat zou schrijven…..
  Als lezer en reageerder van het eerste uur heb ik hier veel geleerd over het weer, gelachen, lol gehad en informatie gedeeld. Helaas waren er ook mindere periodes bij. Dieptepunt was het afscheid van dé WSWMnen. Had met Frederic, Ronaldo en Leo een goede band. Zelfs contact per mail destijds.
  Inzake E-e-f, nee …W-i-n-t-e-r-k-o-n-i-n-g…. ehhh… A-n-t-h-o-n-y… nee ik
  bedoel R-win….. is al die jaren genoeg gezegd en geschreven. Heb pas nog voor de zoveelste keer hem ontmakerd. Ik kan het mis hebben maar blijkbaar heeft @Hajo zijn goedkeuring gegeven om weer te mogen reageren onder zijn echte naam: R-win. Regelmatig de ban gehad omdat hij reageerders maar met name heel het WSWM-team heeft beledigd! Dat hij nu zomaar terug kan en mag keren, eerst met wederom een valse alias en nu zijn echte naam, vind ik echt bizar!
  Gezien zijn reacties van de afgelopen dagen valt hij in herhaling, dat hoef ik niet nóg een keer te lezen/weten. Hij is niets veranderd gelet op zijn schrijfwijze.
  Ik vind ook dat @Hajo weinig tot geen respect toont naar de reageerders toe maar zeker ook niet naar de eerder genoemde WSWMnen Frederic, Ronaldo en Leo. Wat hebben zij al die jaren moeten doorstaan! Lijkt mij ook dat @Hajo zelf is beledigd maar helaas laat hij verdere reactie afweten.
  Om nu maar “roomser dan de paus” te willen zijn, “vergeten en vergeven, nee daar
  bedank ik voor. Daarvoor is er teveel gebeurd én zijn destijds echt grenzen overschreden!
  Mijn plezier is nu weg om te reageren etc, op WSWM. Neem sowieso een time-out. Misschien kom ik ooit terug, misschien ook niet. Ik red me zelf wel met
  de weerkaarten 😉
  Wens jullie een sneeuwrijk winter(sport)seizoen!

  • Qlubtempo Raoul schreef:

   Jammer Hans, ik lees vooral de reacties van vaste reageerders zoals jij en een aantal anderen graag terug. De tijd staat helaas al een tijdje stil hier op deze site.

  • Arjan Ischgl schreef:

   Eens @Hans, maar kom op Hans blijf gewoon weerkaarten plaatsen en je visie op het weer geven.
   @ Hajo, misschien tijd om wat duidelijkheid te geven?

  • nils schreef:

   Erg jammer Hans…
   Jeetje! Er blijft steeds minder over!
   En dat met een monsterlijke winter voor de boeg!

  • joke,riederalp schreef:

   Jammer @Hans,
   Ik moet eerlijk bekennen dat ik sommige namen gewoon oversla….. en dan is het nog een leuke site. Maar het moet niet verder afzakken.

  • Roy schreef:

   Verdorie Hans je hebt gewoon gelijk! Om de duivel nu in huis te halen toont volgens mij de zwakke positie van WSWM momenteel en gaat mij ook te ver. Ik moet ook kritisch zijn nu. Hajo leest zijn eigen berichten ook niet lijkt het, want Laprun ipv Kaprun staat er nog steeds en al “smakkend” heeft hij waarschijnlijk ook niks meegekregen van er zich hier afspeelt. Neemt ook nergens een standpunt over in. Boeit het hem dan niet of heeft de beste man gewoon geen tijd? Ik weet het niet maar het winterseizoen is begonnen alleen lijkt hij nog in de herfstmodus te zitten. Sorry dat ik dit zeg maar dit komt gewoon voort uit bekommering. Ik gun hem het beste maar ik ben vast niet de enige die er zo over denkt..
   Al jaren zit ik op 1 lijn met Hans en hebben we veel gelachen, gegrapt en duizenden berichten geplaatst. Ontelbare foto’s en filmpjes gedeeld. Ik mis de weermannen ook en het ooit zo machtige wintersportbolwerk is verpauperd tot een kwetsbaar kaartenhuis. De lol is er bij mij ook even af. Ik ben solidair met je Hans en neem net als jou even afstand. Hajo moet daadracht tonen want het is nu een ronddobberend schip zonder kapitein. Alarmbellen moeten bij hem gaan rinkelen. Een “Wintersportweercafe” met enthousiaste weermannen die elke dag een ochtend en een avondupdate in het winterseizoen posten, incl. een like/duimpje up systeem en ik ontwaak.. 😉 Ik wens alle reageerders een prachtig winterseizoen toe en voorlopig dus even tot ziens!!

   • Qlubtempo Raoul schreef:

    Ja inderdaad Hajo de nonchalance en arrogantie druipt er van af. Met het live bericht als toppunt. Het zijn in de meeste ogen de spannendste weken van het seizoen, maar er gebeurd aan input weinig of niks. Alsof het een zinkend schip betreft. Misschien wel zo netjes om het een en ander te verklaren naar je reageerders.

   • Harm schreef:

    Gotfer Roy, jij ook al. Het lijkt de Titanic wel zo.. 🙁

   • maarten schreef:

    Tja. Deze site lijkt zijn einde te naderen. Het afscheid van de vertrouwde weermannen heeft het geen goed gedaan. Ondanks dat wil ik de huidige crew niet afvallen (Jorne!), maar deze site is niet meer wat het geweest is. Ik kwam hier de afgelopen jaren wel veel, maar dit jaar lees ik af en toe met een schuinoog mee. De klimaatdiscussie en kleine ijstijd aankondigingen schoten bij mij al in het verkeerde keelgat met de stelligheid waarbij dingen gezegd werden, maar de inhoudelijke weerberichten van oa frederic vond ik fantastisch. Deze weer berichten zien we minder en minder en de focus op positieve meteofictie viert hoogtij waarbij mensen nu verbaasd zijn dat het niet doorgaat (Waar is de sinterklaas sneeuw??).
    Jammer, maar het is ergens fout gegaan. Is dat sinds de verhuizing van Hajo naar de alpen? Ik weet het niet.
    Wens jullie allemaal het beste en hoop dat het een mooie winter wordt.
    Gegroet

  • Harm schreef:

   Spijtig te lezen Hans. Jij was nog één van de weinigen waarvoor ik deze site nog bleef bezoeken. Het is hier hard achteruit gegaan de laatste jaren en dat vind ik spijtig, want ik vond het echt een leuke site met alle voorspellingen..

   Jij ook een fijn seizoen Hans en wellicht tot ziens..

  • Asten (Harmelen) schreef:

   @Hans
   Helemaal met je eens.. het toelaten van intrigant en narcist Erwin, de totale desinteresse die Hajo uitstraalt door flutartikelen af te leveren cq vrijwel nooit in te gaan op vragen van ‘zijn’ lezers en de artikelen waar altijd wel spelfouten in staan.. Hajo.. wakker worden !

  • Floris schreef:

   Ik snap je heel goed Hans, ik ben het ook eens met je kritische noot naar Hajo omtrent de omgang naar de andere weermannen. Hajo is natuurlijk de initiator van dit platform, maar hij heeft denk ik idd te weinig gestreeft naar het maken, behouden en beschermen van het WSWM team. Overigens geniet ik nog steeds volle bak van de berichten van Hajo. Maar iets minder ego, iets meer team, graag.

   Maarja, iedereen moet natuurlijk in de spiegel kijken. Het begint hier meer op een egostrijd te lijken en misschien moeten we wat meer samenwerken, de toon matigen en het platform weer laten draaien waarvoor we komen; het weer en wintersport.. Dat geldt voor iedereen, Hajo, Hans, Erwin, Frederik, Leo, Ronaldo, Kirtsten etc. etc.

   En laten we eerlijk zijn, er zullen er ook veel zijn die hier alles lezen, maar zeggen het platform te (hebben) verlaten. Als je hier berichten en reacties kan lezen, kan je ook iets doen aan je ego en weer leuke berichten en reacties plaatsen. Misschien dat het dan weer het platform wordt wat het was en zou moeten zijn.

 16. Richard schreef:

  Gaat goed zo op deze site alle weermannen waar inhoudelijk iets van naar voren komt vertrekt en blijven er alleen maar discussies over en beledigingen. Erg jammer de site was en is toch altijd informatief en vooruitstrevend geweest met live analyses en elke dag besprekingen van de kaarten.
  Weermannen bedankt en hoop op jullie terug komst.

 17. Roland Bodegraven schreef:

  Hmh. Erg jammer dit. Ben van het eerste uur, maar met pijn in het hart vraag ik toch maar of er alternatieven zijn. Dan gaan we daar gewoon heen met de community. Nee dat hoop ik niet natuurlijk.

 18. Erwin schreef:

  GFS oper 18 bevestigt voor de LL het beeld dat het voorlopig nog geen winterweer wordt maar dat we ondanks een WC niet met echt zachte zeelucht te maken krijgen. Overdag een graad over 5 en in de nacht veelal iets boven nul maar zeker geen winterbbq of double digits.
  Voor de Alpen ziet het er best goed uit vind ik. Vooral de Zuid en West-Alpen zien er prima uit. Ook het Westelijk deel van Oostenrijk krijgt toch een zeer aanzienlijke hoeveelheid sneeuw. De Arlberg maar ook de partnergebieden Montafon en Kleinwalsertal gaan behoorlijke hoeveelheden tegemoet. Naar het Oosten wat minder maar zoals Jorne al eerder aangaf ziet het er ook daar best goed uit op termijn met de hoeveelheden. Zelf rijd ik 20 december naar Kleinwalsertal en daar staan toch heel wat cm op het programma nog!

  • Erwin schreef:

   Op de allerlaatste kaarten rond 20-12 (meteofictie) zien we de zachte zeelucht met dubbele temperaturen Nederland wel bereiken en dat zou conform de 30 daagse lange termijn die we een paar dagen terug zagen…. Een erg zachte derde decade december. Tot op heden klopt het beeld redelijk goed. Tijdelijk wat kouder in 2e decade in LL en laatste decade december fors zachter.

   • JanVanSoest(soesja) schreef:

    Oei oei….ondanks alle mooie voorspellingen toch weer dubbele cijfers met Kerst…..Weihnachtstauwetter….brrr moet er niet aan denken!.
    Ik heb vooral te doen met de mensen die laag zitten, boven de 1199 m zit het wel snor.

 19. Mark (Breda) schreef:

  En als dit nou de bedoeling is van R-win? De vaste kern irriteren en wegjagen. Weermannen en vaste gasten? Geef hem die lol niet Hans en Roy.

  Maar….ik ben solidair en reageer ook even niet…tijd dat er wat ogen opengaan bij Hajo en anderen.

 20. Jorne schreef:

  Super jammer om te horen mannen, veel meer wil ik er niet aan vuil maken…

 21. Koninks schreef:

  Ben er jammer genoeg ook wel beetje klaar mee. Kan me niet voorstellen dat de weermannen nergens meer reageren. Waar moet ik zijn? Hans en Roy ook bedankt. Zelf reacties van Stefan negatief of positief missen we.

  • Ronaldo schreef:

   Hoi Koninks.
   Volgens mij is dit het allemaal niet waard. WSWM heeft gewoon een fijne community met zo nu en dan een trol ertussen. Als je die in de ban gooit of simpelweg negeert dan is het denk ik nog steeds de leukste wintersport site van NL. Over Erwin zal ik geen woord vuil maken en sta vierkant achter Hans en Roy.
   Maar ik lees zo nu en dan wel mee in de reacties en reageer zelfs zo af en toe.
   Maar om op jouw vraag terug te komen: “waar moet ik heen?”
   Tegenwoordig schrijf ik mijn berichtjes op de site van Eric Kromhout. Dat is geen geheim. Toevallig vanmorgen 1 gepost. En elke zaterdag ochtend. En ook daar staan de reacties aan. Hoe meer sites hoe meer vreugd lijkt me.
   En wat mij betreft: Indien ik een keer een gastblog wil schrijven dan kan dat. Gezien het verleden vind ik dat nog wat vroeg. En dat ging – ik spreek voor mezelf – absoluut niet over geld.
   https://fantastischoostenrijk.nl/witte-goud-komt-eraan-in-oostenrijk/

 22. Jeroen schreef:

  Tijd voor een wswm meeting vrees ik waar iedereen het kan ‘bijleggen’ . De emotie die opgeschreven wordt kan op zoveel wijzen geïnterpreteerd worden. Leve ‘social media’. Terug naar de kern dus en anders is stoppen het devies.

 23. Jorne schreef:

  Maargoed we doen het toch traditiegetrouw
  Ookal is het meer een dag van een beetje rouw
  Roy was al voorzichtig begonnen
  Hij hoopt minder in de Franse Alpen te kunnen zonnen
  Ik heb helaas de tijd niet voor een uitgebreide
  Volgend jaar zou ik m voor moeten bereiden
  Ik vind het GFS niet heel slecht vandaag
  Geen Teflon maar gewoon laag na laag
  Een westcirculatie is het niet
  Er kwam wat kou uit de zak van zwarte piet
  Nu nog een beetje duimen voor de noordkantdalen
  Want tot nu toe is het daar een beetje balen
  Dit weekend belooft het zekerweten mooi te sneeuwen
  Hou het niet stil, kom het hier van de daken schreeuwen 😉

 24. Vincent schreef:

  Eens met bovenstaande reageerders. Hoog tijd dat de Ronaldo, Frederic en Leo terugkomen. Ik ben bereid er een paar centen voor te betalen. Maar op deze manier kan je de site komend seizoen opdoeken. Kan me ook niet voorstellen dat Hajo z’n sponsors hier nog voor willen betalen.

  Wanneer er niks met deze feedback wordt gedaan hoop ik dat de drie weermannen zelf tot het licht komen om een website te starten. Dan zal ik fan van het eerste uur zijn.

 25. Kristof schreef:

  Nogal zwak nu we net in de Kleine ijstijd zitten gebeurt dit…..

 26. Hajo schreef:

  Beste allen,
  Heb alles even gelezen. Tja Erwin is een dingetje… ik ben zelf nooit zo bezig geweest met moderatie omdat de site veel zelfreinigend vermogen heeft/had. Om te beginnen: ik vind het zelf super jammer dat Leo, Ronaldo en Frederic weg zijn. Zoals jullie misschien weten ben ik aan het struggelen na mijn scheiding op alle fronten… omgang met de kinderen, financieel, als ondernemer en zelfs plezier in het leven staan onder druk. In die fase heb ik de weermannen laten weten dat ik financieel zo krap zat dat ik betaling van de weerberichten wilde verruilen door teambuilding dingetjes zoals een jaarlijkse gratis ski-meeting in Oostenrijk, skimateriaal en kleding met korting etc.. Ik heb al met de weermannen gedeeld dat ik dit onhandig heb gespeeld in die fase en dat ik op een of andere manier had moeten knokken om ze wel te kunnen blijven betalen. Ze zijn weg gegaan omdat ze thuis geen support hadden zo veel tijd in WSWM te steken als het niets oplevert…. er was verder geen ruzie en geen meningsverschil…. wel waren er spanningen rond dat pijnlijke moment die deden voorkomen alsof er ook meningsverschillen waren. Ik zie het vertrek van de weermannen als een van de grootste blunders in mijn leven en heb dat ook met ze gedeeld. Als ze zouden willen konden ze morgen terugkomen en zou ik voor 2021 ook op zoek gaan naar financiering. Een van de mogelijkheden die sowieso zijn blijven liggen destijds was crowdfunding. Ik denk dat met een goed gecommuniceerde actie er wel wat geld uit de community te halen was geweest om de weermannen te behouden. Gezien de omstandigheden ben ik een beetje coulant naar mezelf. Ik ben niet meer de zielsgelukkige Hajo die ik 10 jaar en misschien wel het grootste deel van mijn leven ben geweest. Als je het heel cru wilt stellen ben ik een “gebroken man”. Voor de tweede keer in mijn leven heb ik van de ene dag op de andere dag mijn gezin verloren. En dat is alles waarvoor ik leefde. Ik was altijd een positivo die hield van het leven…. het is moeilijker nu. Ik ben het contact met mijn zoon zelfs kwijt geraakt. Dat is allemaal alweer 3 jaar terug nu…. maar ik leid er nog elke dag onder…. als ik vandaag op Sinterklaas iedereen een tip mag geven: hou linksom of rechtsom je gezin bij elkaar…. En uiteindelijk sta ik er wel weer…. met of zonder WSWM. Het leven gaat door. Deze winter werk ik als skileraar en doe ik WSWM ernaast. De sponsoring is ver terug gevallen. Mbt Erwin…. voor hem heeft de deur altijd wagenwijd opengestaan om ook als weerman weerberichten te gaan schrijven… dat wil hij steeds maar niet, terwijl hij wel haantje de voorste wil zijn in de reacties. Ik hou daar niet van… ik vind het een beroerde eigenschap. Tussen hem en Hans is idd wat voorgevallen. Als ik vandaag lees wat Erwin schrijft is dat OK. Ik ga het de komende dagen maar even volgen en een ban plaatsen gaat gauw genoeg… zeker voor iemand die hem al eerder gehad heeft. Ik wens jullie allemaal een super dag. Ik ga zo na het weerbericht waar ik aan werk een paar uurtjes paragliden in Wijk aan Zee… en vier vanavond voor het derde jaar sinds 2016 geen Sinterklaas.
  Groetjes,
  Hajo

  • Jopie schreef:

   Dankjewel voor de moedige woorden. Hou je taai en hopelijk kun je deze community weer een boost geven.

  • Anoniem schreef:

   Hajo, laat je niet roven door het negatieve, richt je hoofd omhoog, denk groots

  • Ronski schreef:

   Pfff, da’s niet best, veel sterkte en hopelijk komt alles weer op orde!

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Jeetje wat heftig allemaal Hajo! En wat moedig van je om dit te delen met ons.

  • Jesper schreef:

   Wat een openheid schrijf jij over jezelf. Bijzonder knap. Ook heel eerlijk geschreven.
   Ik lees graag hier! Ik reageer vrijwel niet omdat ik er niks van snap maar wel winter wil ook in de LL en dat stukje komt ook soms voorbij. Hoop dat de andere jongens snel terug keren en net als jij ook naar zichzelf kijken. Mensen kijken te vaak naar anderen en niet naar zichzelf.

   Dank!

  • Hans schreef:

   Bedankt voor jouw reactie Hajo. Van mij geen rijm dit jaar helaas…. Om het eerst maar zakelijk te zien: vergelijk de website, het bedrijf maar met een restaurant met Michelin Sterren. Daar kies je bewust voor wanneer je bepaalde kwaliteiten hebt. De klanten verlangen daar uiteraard wel wat voor terug. Voldoe je niet aan de wensen dan komen ze niet terug of erger: ze blijven weg (social media/mond-op-mond-reclame etc.). Jij als ondernemer/directie bent een topkok (inmiddels e.e.a. geleerd daar in Oostenrijk toch? 😉 ) die de mooiste en lekkerste gerechten kan bereiden. Echter, het personeel, de bediening laat het elke keer enorm afweten…… De klanten ergeren zich kapot… Denk je dat deze klanten terugkomen etc? Dat wordt steeds minder en je kunt de toko wel sluiten! Of je moet de bediening bijsturen, bijscholen en als ze niet willen: eruit gooien! Denk aan jouw bedrijf, jouw leven, jouw toekomst!
   Iedereen maakt weleens een fout in z’n leven maar leer daar ook van. Zorg dat je geen ezel bent/wordt die z’n hoofd….. ach, vul zelf maar verder in. Je zult zelf keuzes moeten maken.
   …”Tussen hem en Hans is idd wat voorgevallen”… Ik heb hem alleen maar diverse keren ontmaskerd, ook tijdens zijn gebruik van meerdere aliassen. Trouwens, ik ben/was niet de enige hé met wie hij botste. Veel reageerders zijn al vanwege zijn toedoen, kwetsen, beledigen etc. afgehaakt. Dat zullen er meer worden de komende tijd neem dat maar van me aan. Vraag mij wel af of jij op de hoogte bent/was van de genoemde “problemen” als “directie” van WSWM t.o.v. de medewerkers, de weermannen. Zo ja, dan had je moeten ingrijpen. Zo niet, dan gaat er heel wat fout in jouw bedrijfsvoering. Een eigen bedrijf leiden is nog niet zo gemakkelijk, daar komt heel wat bijkijken.
   Los van het feit of F. R. en L. terug zouden (willen) komen: met Rwin erbij gaat je dat sowieso niet lukken (als ik even mag spreken voor dit 3tal) maar denk dat je dat zelf eigenlijk ook wel weet…….
   Hajo, ik hoop oprecht dat je ook privé alles weer op de rit mag krijgen en dat je een gezonde toekomst mag hebben op de Penningberg of waar dan ook.
   Misschien tot ooit,
   Hans

  • Tije schreef:

   Hajo, sterkte man! Ik volg je al jaren, mocht ik iets voor je kunnen doen of betekenen, laat het me weten.

 27. Hjs schreef:

  Kop op H., er komen weer betere tijden, houdt strijdlust.

  Re site, dat is al tijden aan de gang. Het “zelfreinigend” vermogen heb ik nooit zo gezien. De mensen die nu weglopen hebben bergen boter op het hoofd.

  Of de site zal overleven? We zullen zien, het zal nu niet meer dan een hobby zijn qua verdiensten.

 28. Asten (Harmelen) schreef:

  @Hajo

  Top voor je openheid.. Dat verklaart iig een heleboel. Duim voor je dat je er over niet al te lange tijd weer een stuk positiever in staat !

 29. Maurice schreef:

  We kunnen nu allemaal wijzen naar een persoon maar kunnen we zelf niet wat organiseren? Roy, Hans, Ab, Ronaldo, Leo, Fre en Stefan K en vele andere mannen en ook vrouwen natuurlijk die (zeker weten) een versleten F5 toets hebben kunnen wij niets iets doen? Dat er zoveel emotie loskomt ia eigenlijk heel mooi en ook naar Hajo. WSWM leeft het doet pijn dat het nu zo gaat. Een groot compliment als je het mij vraagt. Als niemand het zou interesseren zou je niemand horen. Dus jongens gaan we onze schouders eronder zetten? Of laten we alles wegsmelten????

 30. Hans schreef:

  Vroeg thuis vanwege de komst van Sinterklaas 😉
  Toch even benieuwd naar de reacties. Iedereen bedankt voor jullie standpunt, support en solidariteit. Duidelijk is hoe het hier “leeft”.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.