Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Onweer aan de voet van de Alpen en komende dagen ook in Lage Landen?

check ook eens

9 Reacties

 1. Sylvia schreef:

  Krijgen we deze zomer weer uitgebreide weerberichten als er onweer komt ? Met een live verslag en alles. Ik kijk er weer naar uit.

 2. Spyfromthesky schreef:

  Het KNMI geeft voor de langere termijn hogere temps op :>) voor de LL. Boven het langjarig gemiddelde. Ik zag de windrichting als bij het KNMI naar het oosten gaan.

  Maar het zijn toch wel aardige dagen. Dan boffen ze het meest in Zuid-Limburg, daar zullen ze al dik in het Lente gevoel zitten. En in Groningen vrees ik nog van niet.

  Spyfromthesky (Arnold).

 3. Eric schreef:

  Zien jullie het goed komen dat er voor de closing in Ischgl einde april nog voldoende sneeuw zal zijn? 🙂

 4. Jaco schreef:

  In Rotterdam hoor ik al wat onweer vanavond

 5. Frans schreef:

  Haha GFS 12 helemaal los in de meteofictie met een arctische uitbraak vanaf 24 april! Met sneeuw in de lage landen op 25 april en natte sneeuw op koningsdag zelf en in de nacht naar 27 april! In de alpen en Duitsland bakken met sneeuw! Kans die ik het geef dat dit uitkomt: Miniem 😉 Maar wat een kaarten heel apart weer.

 6. Jannes schreef:

  Pfff wat een regen vanavond! In noord limburg twee uur onafgebroken gegoten 🙂 perfect getimed voor de tuin, hopelijk staat alles nog wel

 7. Marlies schreef:

  Noord-Holland nog steeds droog! Sneeuw eind april. Lijkt me ook minieme kans maar wie weet! De winterbanden zitten er nog onder 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.