hiliski in die tauplitz

Geef nu maar eerlijk toe, wie van jullie heeft nog niet zijn eigen ski’s willen ontwerpen? Volledig gepersonaliseerde hiliski’s, die perfect bij jou passen. Niet enkel het uiterlijk maar ook het type mag je kiezen, perfect bij wat jij het liefst hebt om die bergen af te knallen! Heb je interesse? Rij dan deze winter richting Die Tauplitz en ga even langs bij Hiliski. 

Ontwerp jouw eigen Hiliski’s

Tegenwoordig kan je veel laten personaliseren, maar hoe leuk is het om een volledig op maat gemaakt paar ski’s te hebben. Hiliski’s vervaardigt de mooiste ski’s met een doorlopende houten kern, die één voor één met de hand zijn gemaakt. Hierdoor is elk model uniek en he hoort het al, dit is vakwerk. Alle ski’s zijn in de sandwich-constructie en worden gemaakt uit de beste materialen. De kern van de ski bestaat dus uit hout en afhankelijk van jouw eisen kiest de constructeur een bepaald type hout. Daarnaast is de ski gemaakt uit materiaal zoals rubber, koolstof, kevlar, glasvezel en roestvrij staal. De kleur van het oppervlak kies je zelf, net zoals het ontwerp. Wil je liever een rocker-model, dan kan dat natuurlijk uit ;).

hiliski's

De ski’s die je kan vinden op: http://www.hiliski.at/produkte/

Een eigen paar ski’s kost je zo’n €920 (basismodel) en het duurt 8 weken voor ze klaar zijn. Dit is natuurlijk de prijs zonder bindingen, je kan deze er natuurlijk wel bij kopen. De lengte, de radius, het is allemaal vrije keuze, wel krijg je er advies bij dankzij de jarenlange ervaring van de producent. Leuk weetje vaak staat Hiliski ook aan het bergstation en kan je hun ski’s naar hartelust testen!

Wil je er deze winter nog van genieten dan kan je best snel naar hier! surfen! Wie weet knal jij de prachtige pistes in Die Tauplitz af op een paar exclusieve ski’s.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!