die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Onthaasten met hele gezin in Berghutje.com in Gastein

check ook eens

6 Reacties

 1. Spyfromthesky schreef:

  Hajo, ik weet niet hoelang je blijft zitten of hoe hoog je zit, maar zit er nog boven een bepaalde grens weer sneeuw in de bergen aan te komen?

  Spyfromthesky

 2. snowman schreef:

  Ooit eens in een praaachtig afgelegen huis in Noorwegen gezeten. De koelkast was een luik in de keuken met een ladder (lekker ruime koelkast dat wel), water moest je buiten met een echte klassieke pomp oppompen, toilet was een gebouwtje buiten met een gat in een houten plank, warm water via een houtkachel en heel minimaal stroom via panelen. Echt een prachtig sfeervol toch best ruim huis midden in een glooiende schaapsbergweide, vol met van die karakteristieke lage stenen muurtjes. Huis had overigens de allermooiste natuurstenen haard die ik ooit heb gezien. Erg blij dat meegamaakt te hebben. Tijd om de fotoalbums in te duiken!

 3. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

  Wat is dit leuk zeg !! Geniet lekker verder met je gezin, veel plezier daar !!

 4. jeroen schreef:

  Gaaf hor, alpentherme is leuk….vooral het mega bubbelbad met 39gr water…..achter glas de bergen bewonderend…2 weken geleden nog in gelegen.
  Overigens Hajo, als je in Bad Gastein bent zal je opvallen dat alles daar een beetje vergane glorie lijkt qua gebouwen….enig idee wat de oorzaak is ?

 5. Valentijn schreef:

  Afgelopen winter heb ik er een paar uur geskied. Aantal schitterende pistes en met name een geweldig panorama. Ook de sleepliften zijn niet alledaags kan ik je zeggen…

  Bij goede powder kan je hier denk ik een prachtige dag beleven!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.