Pistes Champéry

Wandelen doorheen prachtige landschappen, krakende sneeuw onder jouw voeten. Het is eens een andere manier om een gebied te leren kennen. In Champéry kan je gaan wandelen met racketschoenen, ja je weet wel van die dingen die lijken om tennisracket. Vroeger althans, de moderne versie ziet er veel minder lomp uit. Dankzij deze racketschoenen kan je makkelijker over de sneeuw, hierdoor kom je op plaatsen die anders te voet moeilijker te bereiken zijn. Hierboven zie je de prachtige pistes van Champéry, die natuurlijk ook altijd de moeite waard zijn.

Wandel doorheen Champéry op racketschoenen

Vanaf januari kan je in dit partnergebied terecht voor een sneeuwschoenwandeling. Je kan kiezen voor een gewone wandeling of voor een wandeling met als afsluiter een Zwitserse fondue. Dit laatste gebeurd in de avond en dan het natuurlijk nog specialer om de omgeving te ontdekken. Pas wel op deze leuke activiteit vindt maar plaatst tot begin februari. Snel zijn is de boodschap. Wil je reserveren of de data checken klik dan even op deze link! De wandeling zonder fondue vindt plaats overdag. Een ideale afwisseling als je niet jouw hele vakantie op de pistes wil staan, maar toch actief wil zijn!

Racketschoen wandelen in Champéry

Champéry blaast kaarsjes uit

Natuurlijk kan je ook gewoon skiën en snowboarden in Champéry. De Téléphérique viert dit jaar zijn 30 ste verjaardag. Deze kabelbaan doet al dienst sinds 1987. Je start op 1037 meter en gaat op 5 minuten tijd naar de top op zo’n 1936 meter. Per gondel heb je plaats voor 125 personen, indien je dit uit gaat rekenen brengen de beide gondels samen zo’n 1000 personen boven op 1 uur.

Racketschoen en verjaardag Téléphérique

Dankzij deze kabelbaan kom je terecht op de prachtige pistes van Champéry. Ben jij trouwens al naar dit prachtige gebied op vakantie gegaan? Of heb je ervaring met andere gebieden in Portes Du Soleil? Laat het hieronder weten in de comment.

Pistes Champéry

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

11 reacties

Gesloten voor reacties.