obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Betoverend mooi!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Die Tauplitz
Lees verder >

Beleef een prachtige wintersportvakantie in het sneeuwrijke Tauplitz.

Ons aardbolletje verrast weer eens met mooie weerpatronen

check ook eens

9 Reacties

 1. Jochem schreef:

  Zou graag nog een paar daagjes skiën rond 1 mei voor m’n examens, maar helaas geen vervoer.. ach zolang het in NL maar redelijk weer blijft

 2. Frank schreef:

  Leuk! Viel me vanmorgen al op… Zit zelf in de warme sector, maar het is grauw. Jammer.

  Hoop dat je deze zomer doorgaat met een leuke kijk op het weer, ook voor nederland! Lekker leesvoer op de ochtend!

  • Hajo schreef:

   Zeker! Maakt het je nog wat uit op welk tijdstip dat weerbericht er dagelijks staat? Is voor mij fijn om wat flexibel te zijn. We denken aan een app die een pushbericht geeft als een nieuw weerbericht of artikel klaar is. Graag je suggesties.

   • Frank schreef:

    Hajo, rond een uurtje of 11 haak ik wel weer af tot in de avond een keer… Lekker vroeg op de ochtend spreekt mij juist wel aan. App zou prima zijn, maar kijk sowieso wel!

 3. Hajo schreef:


  Werk aan de winkel in Saint Dalmas Le Village in de zuidelijke Franse Alpen waar het ook al dik bewolkt is. Volg de voortgang via: http://www.neos360.com/stdalmas/village/index.php?view=krpano

 4. Hajo schreef:

  Zeer boeiend artikel van meteoconsult over de verrassend harde wind gisteren: http://www.weer.nl/weer-in-het-nieuws/weernieuws/ch/64a641b8a39963cecae1b050dd5f1716/article/wind_en_zon.html

  Ultrakort samengevat: de zon zorgde landinwaarts voor veel thermiek. Opstijgende thermiekbellen worden geflankeerd door dalende lucht. In die dalende lucht wordt de harde wind van hoger in de atmosfeer mee naar beneden genomen. In feite dus zoals bij een Föhndoorbraak in de Alpen. Lees het artikel als deze materie je fascineert!

 5. Mark (breda) schreef:

  Hajo. App zou geweldig zijn. En pushbericht ook. Wellicht nog thema’s aan kunnen geven? Bv. Alpen en lage landen onderscheid?

 6. Tim schreef:

  Ik vertrek morgen naar arc 2000 en had nog gehoopt op 10 cm vers dit weekend maar lijkt regen te gaan worden. Of zit er nog een verrassing in?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.