Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de prachtige bergenlandschappen in de zomer.

Ons aardbolletje verrast weer eens met mooie weerpatronen

check ook eens

9 Reacties

 1. Jochem schreef:

  Zou graag nog een paar daagjes skiën rond 1 mei voor m’n examens, maar helaas geen vervoer.. ach zolang het in NL maar redelijk weer blijft

 2. Frank schreef:

  Leuk! Viel me vanmorgen al op… Zit zelf in de warme sector, maar het is grauw. Jammer.

  Hoop dat je deze zomer doorgaat met een leuke kijk op het weer, ook voor nederland! Lekker leesvoer op de ochtend!

  • Hajo schreef:

   Zeker! Maakt het je nog wat uit op welk tijdstip dat weerbericht er dagelijks staat? Is voor mij fijn om wat flexibel te zijn. We denken aan een app die een pushbericht geeft als een nieuw weerbericht of artikel klaar is. Graag je suggesties.

   • Frank schreef:

    Hajo, rond een uurtje of 11 haak ik wel weer af tot in de avond een keer… Lekker vroeg op de ochtend spreekt mij juist wel aan. App zou prima zijn, maar kijk sowieso wel!

 3. Hajo schreef:


  Werk aan de winkel in Saint Dalmas Le Village in de zuidelijke Franse Alpen waar het ook al dik bewolkt is. Volg de voortgang via: http://www.neos360.com/stdalmas/village/index.php?view=krpano

 4. Hajo schreef:

  Zeer boeiend artikel van meteoconsult over de verrassend harde wind gisteren: http://www.weer.nl/weer-in-het-nieuws/weernieuws/ch/64a641b8a39963cecae1b050dd5f1716/article/wind_en_zon.html

  Ultrakort samengevat: de zon zorgde landinwaarts voor veel thermiek. Opstijgende thermiekbellen worden geflankeerd door dalende lucht. In die dalende lucht wordt de harde wind van hoger in de atmosfeer mee naar beneden genomen. In feite dus zoals bij een Föhndoorbraak in de Alpen. Lees het artikel als deze materie je fascineert!

 5. Mark (breda) schreef:

  Hajo. App zou geweldig zijn. En pushbericht ook. Wellicht nog thema’s aan kunnen geven? Bv. Alpen en lage landen onderscheid?

 6. Tim schreef:

  Ik vertrek morgen naar arc 2000 en had nog gehoopt op 10 cm vers dit weekend maar lijkt regen te gaan worden. Of zit er nog een verrassing in?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.