Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Onrustige pinksterverwachting, Giro d’Italia zoekt de winter op en hoe wordt de zomer?

check ook eens

10 Reacties

 1. Freggle schreef:

  Kunnen jullie zeggen waar het wel redelijk weer wordt? En dan het liefst binnen een straal van 500 km vanaf Zuid Holland. We hebben een paar dagen vrij volgende week, en we hebben er wel een paar uur in de auto voor over om het mooiere weer op te zoeken……

  • Hajo schreef:

   Eifel en Zwarte Woud hebben deels flinke opklaringen tussen de buien door. Zaterdag kan daar wel OK zijn. Verder weet ik het niet binnen 500km. Solarium om de hoek?

 2. smette schreef:

  Toch vind ik het vreemd dat de temperatuur van het zeewater zo is opgeklommen.

  http://home.hccnet.nl/v.d.horn/meteopagina/zeewatertemperatuur.htm

 3. Cycle schreef:


  ondertussen bovenop de stelvio!

 4. HansvK schreef:

  Weer leuk om de komende dagen webcams te bekijken daar waar veel neerslag wordt verwacht in de Alpen. Ga zeker proberen om zaterdag en zondag wat van de Giro te zien. Beloven spectaculaire beelden te worden.

 5. Arjan Ehlert schreef:

  Aan het nieuwe weerbericht wordt nu gewerkt. Rond 14:30 online

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.