Het zijn niet de condities waarvoor je vanuit Nederland nu voor een dagje of een paar daagjes naar het Sauerland zou reizen, maar voor de mensen uit de directe omgeving of diegenen die gewoon een accommodatie vast geboekt hadden is het nog steeds leuk dat er geskied kan worden op een paar laatste pistes. Om precies te zijn op 20 van de 100km pistes. Hoe dat precies gerekend wordt laat ik hier even in het midden. Want behalve de Sahnehang (slagroomhelling) van Altastenberg (hierboven) ziet niets er meer echt yummie uit.

webcams-sauerland

Wat erg top is, is dat op wetter-sauerland.de nu een webcamoverzicht is op hoogte gesorteerd van de Ettelsberg op 810m tot aan het stadje Arnsberg op 170m. Tja dan zitten we al een stuk lager dan het drielandenpunt bij Vaals. Leuk om te kijken de komende dagen waar het regent of toch net sneeuwt. We krijgen weer wat voor onze kiezen – ook in Nederland. Julian ziet ook vanaf donderdag de mogelijke omslag naar zacht hogedrukweer.

 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

2 reacties

Gesloten voor reacties.