ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

Ondertussen in Siberië ..

check ook eens

7 Reacties

 1. Frans schreef:

  Mooi leo! Op iceagenow stonden ook nog andere gebieden met vroege sneeuw. Gfs 0 uur eind opnieuw met koudeuitbraak! Ver weg nog maar ziet er veelbelovend uit!

 2. Jannes schreef:

  Flink bericht zo diep in de nacht. Leuk om te lezen!

 3. Wouter C schreef:

  Weer een puik bericht Leo. Interessant, inderdaad het devies is flink monitoren de komende weken en zoals Hajo al enige tijd predikt: blijven duimen en positief denken. Zalig zijn de armen der geest

 4. Harold Annekatrien Tom Daan schreef:

  Thanks Leo!

 5. Michael schreef:

  Interessant bericht. Erg leuk om op deze site meer over het weer te weten te komen. Thanks!

 1. 4 november 2014

  […] op ingaan. Wil je er meer over weten, lees dan deze twee berichten even terug (hier en hier), of deze van Leo over een mogelijke oorzaak van dat verband. Het komt erop neer dat wanneer de AO in oktober […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.