DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Omegablokkade zorgt voor weersoep en dat is niet veel soeps

check ook eens

7 Reacties

 1. Remko oosterwijk schreef:

  Volgende week naar Noorwegen, lijkt dus eindelijk lekker weer te worden. Ik houd je met berichten en kiekjes op de hoogte Hajo.

  • Breunis (Nature Trail) schreef:

   Rond deze tijd is het zó mooi in Noorwegen! Heb je leuke plannen; kamperen, een rondreis?

   • Remko schreef:

    Rondreis van Oslo via Alesund, Bergen naar het zuiden eindigend in Larvik voor de terugreis via Denemarken. HEenreis met boot uit Kiel met Color Line, luxe dus.

 2. Maarten schreef:

  Nog geen half uur geleden zware hagelbui in Sofia Bulgarije.
  Inderdaad, weersoep, overal.

 3. Ronaldo schreef:

  Dit is de Col D’agnel waar vanmiddag de ronde van Italië overheen gaat. Het dak van de ronde. Duimen voor Stefan Kruiswijk

  foto’s via FB:
  Envie de Queyras

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.