Olympia SkiWorld - Nordkette

Wie dacht dat Innsbruck enkel de Nordkette was heeft het mis. Met maar liefst 9 skigebieden is de Olympia SkiWorld in Innsbruck de ideale bestemming! Geniet van maar liefst 260 kilometer in een van deze prachtige regio’s. Daarnaast kan je dankzij de gratis skibussen hier makkelijk geraken en kan je elke dag kiezen voor een ander gebied. Dankzij deze mogelijkheden vind je hier vast een gebied dat volledig aansluit bij jouw wintersportwensen.

Olympia SkiWorld dat zijn maar liefst 9 skigebieden!

De Nordkette-Seegrube, Patscherkofel, Axamer Lizum, Mutteralm, Rangger Köpfl, Glungezer, Schlick 2000, de Stubaier Gletscher en Kühtai vormen samen het indrukwekkende Olympia SkiWorld. Dankzij één skipas kan je elke dag in een ander gebied gaan wintersporten. Ideaal voor iedereen die houdt van afwisseling en die graag nieuwe gebieden ontdekt. Elk skigebied heeft natuurlijk zijn eigen sterktes en karakteristieken. Wil je graag op vakantie met jouw kinderen? Ga je voor offpiste?  Skiën en tegelijk ook een beetje op citytrip? Het kan allemaal! Voor meer details over elk skigebied kan je best even klikken op deze link. Op de website van Innsbruck vind je ook interessante aanbiedingen die passen bij jouw eisen. Dus je hoeft het allemaal niet zelf uit te zoeken!

Onderstaand filmpje toont je al kort wat je in elk gebied kan verwachten.

Vanaf 9 december tot 3 april geraak je ook in elk gebied dankzij de gratis skibussen. Het enige wat je nodig hebt is de gratis Welcome Card. Voor meer details over deze kaart kan je hier terecht. Zo kan je zonder auto al de skigebieden in Olympia SkiWorld ontdekken! In de ochtend naar de piste en in de namiddag terug naar jouw hotel, drink je graag een glaasje dan is dat probleem ook weer van de baan.

De enige dag op de Stubaier Gletscher (eerste foto) en twee dagen later in Kühtai (tweede foto), het kan allemaal.

Olympia Skiworld - Stubaier

Olympia Skiworld - Kühtai

Heb jij één van deze skigebieden al ontdekt? Deel dan jouw ervaringen hieronder!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.