oktober maakt een witte start

Droomplaatjes, perfect om deze druilige dinsdag te beginnen. Ik ging deze ochtend even doorheen de webcams op de website Bergfex en verzamelde enkele leuke plaatjes voor jullie. Ideaal voor bij de koffie, ideaal om die kriebels op te wekken. Na deze beelden ga je vast een wintersportvakantie boeken :)! Hierboven een prachtig beeld vanuit Val Thorens, naast Les Menuires!

Oktober maakt een witte start

Gisteren kregen veel van onze partners al een laagje sneeuw. En vandaag ontwaken ze ginder ook nog in een witte omgeving. Deze ochtend om iets na zeven werd het duidelijk dat Obertauern wit aan de dag kon starten. We zitten hier op 1700 meter.

oktober maakt een witte start

Ook het prachtige Kleinwalsertal kreeg een laagje sneeuw.  Hier zien we de Kanzelwand. Wie van jullie bezoekt deze winter dit prachtige stukje Oostenrijk? Daarnaast is dit gebied ook een echte aanrader tijdens de zomermaanden.

Eentje waar ik zelf altijd verliefd op word, is de webcam van de Nordkette in Innsbruck. Hier zie je het laatste beeld van deze ochtend.

Oktober start in Innsbruck

Onze partner Loser kreeg boven ook wel een mooi laagje! Dit is tijdens de wintermaanden ook echt zo’n schneeloch, hou het in het achterhoofd bij het boeken ;).

Daarnaast ga ik ook nog even richting Frankrijk. Hier zien we Val Thorens op 2250 meter, een klein laagje maar hier, zoals jullie op de openingsfoto kunnen zien is er boven wel wat meer sneeuw gevallen.

Hier een plaatje van La Plagne, op 2700 meter, echt genieten toch!! Zie ook die prachtige oranje lucht op de achtergrond. Ach, hier word ik gewoon stil van, en dat zijn zeldzame momenten mensen!

Even verder kijken naar partner Val Gardena en ook daar is een klein laagje gevallen. Wie ziet zichzelf al knallen op de pistes hier binnen enkele maanden?

Hebben jullie zelf nog leuke plaatjes gespot? Deel ze in de reacties! Ik begin alvast gelukzalig te werken!

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

3 reacties

Gesloten voor reacties.