2560px-Andreas_Bourani_-_Global_Citizen_Festival_Hamburg_13

Luister eens of het iets voor je is: Andreas Bourani. De ooit als baby uit Egypte geadopteerde Duitse jongen die het nu in Duitsland helemaal gemaakt heeft!

Is het iets? Dan kun je op obertauern-tickets.com een kaartje kopen om er op 2 december bij te zijn. Maar al eerder is het feest! Drie dagen na de opening van het skigebied is er Obertauern Beats. Een fantastische line-up van DJ’s. En ook dit is niet gratis. Tickets vind je hierrr.

csm_Teaser_Obertauern_Beats_703abac81c

Het is een heel gevarieerd programma. Geen hardcore DJ muziek of zo. Een voorproef….

Eén ding is zeker: skiën kun je gewoon in Obertauern eind november! Het is gewoon een extreem sneeuwzeker skigebied.

Categorieën: Obertauern

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

2 reacties

Gesloten voor reacties.