Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Oberstdorf een parel in Zuid-Duitsland!

check ook eens

2 Reacties

  1. 18 februari 2019

    […] Bovenop de berg koelt het vermoedelijk minder af maar zullen de pistes altijd opgevroren zijn. Het skigebied zal met de gevallen hoeveelheden nog tot april door kunnen. Iemand nog met Pasen richting de Alpen? Cescia zit nu trouwens in de regio Arlberg bij onze partners, gister publiceerde ze een leuk artikel! […]

  2. 18 februari 2019

    […] in Kleinwalsertal is dat je direct kan skiën of snowboarden richting de Fellhornbahn. Net zoals de Nebelhornbahn zit ook het skigebied rond de Fellhorn bij in jouw skipas. Ideaal op drukke dagen, maar ook leuk […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.