Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Nu ook sneeuwstorm voor noordoosten USA

check ook eens

3 Reacties

  1. Abdelhamid schreef:

    Wie weet sneuvelen daar wel sneeuwrecords uit de geschiedenis boeken voor eind oktober komende dagen. Zij hebben dus nu al volop winterweer en wij europeanen wachten er nog op.

  2. A.f. Koeling schreef:

    Dit weekend gaat de WINTERTIJD weer in. De naam zeg het al, de tijd van het jaar dat het voor ons winterliefhebbers moet gebeuren. Heb goede hoop dit jaar;)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.