Mijn geliefde luxe pure rauwe relaxte authentieke Berghotel Rudolfshütte al het hel seizoen dicht. Net afgelopen zomer uitgebreid met een hele rij extra familiekamers. En toch is het een mooi plaatje zo vandaag in de sneeuw. Maar kijk vooral links boven naar die grafiek. Da’s namelijk thuis!

Het Europees model vanavond. Doe eens gek!Het Amerikaans model vanavond. Doe eens gek. Snel door met de videoanalyse!

Doneren vanavond niet nodig. Mag wel. De afgelopen uren hebben meer dan 20 volgers (!!!) bedragen tussen 1 en 25 euro betaald om de video te kunnen zien in het middagbericht. De analyse vanavond is gratis. Wel denk ik natuurlijk na over de inrichting van een Petje af omgeving waarin vaste donateurs en mensen mt eenmalige betaling steeds iets meer kunnen zien. Want nogmaals: alle sponsorbudgetten van de skigebieden zijn bevroren! Als ik nu heel eerlijk ben vind ik betaald worden door de mensen die rechtstreeks van je werk genieten ook wel zo sympathiek. Het is de mooiste feedback die er is. Maar de skigebieden komen wel weer terug. Dan nog een automerk en dan staan we er weer.

Doneer

Persoonlijke informatie

Nu dus als een speer door met de videoanalyse van de modellen….


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

3 reacties

Bart (Amsterdam) · 29 januari 2021 op 00:33

Hajo, dankjewel voor de update, spannend!
We hebben er helaas weinig aan, maar toch een mooi feitje: als ik goed tel, zijn er deze maand maar 4 dagen dat de temperatuur op de hoogste top in Sauerland boven nul komt. Vorig jaar op 25 dagen in januari. Hopelijk komt de winter ook nog hierheen!

https://www.wetteronline.de/wetterdaten/winterberg?pcid=pc_rueckblick_data&gid=10427&pid=p_rueckblick_diagram&sid=StationHistory&iid=10427&metparaid=TXLD&period=4&month=01&year=2021

sneeuwfanaat(Ron) · 29 januari 2021 op 07:57

Fantastische ecmwf 0h run vanmorgen .PRACHTIG Scandihoog en kou uit het oosten ,Winterser kan bijna niet

Gesloten voor reacties.