Nou dit is hem dan. Zulke foto’s moesten er komen. En Obertilliach in Ost-Tirol heeft geleverd. De foto’s komen van Tiroolse stormchasers op Facebook. Je wilt vast meer zien! En dat kan.

Ik moet zeggen dat we dit in winter 2018/2019 ook in Noord-Tirol hebben gezien. En natuurlijk ook wel eens in de Franse Alpen. Maar dit is echt wel tof.

Videootje erbij.

En hoppa die meetstok van 2 meter zinkt er helemaal in. Komt er meer? Of ook aan de noordkant? Zeker een beetje maar een dump zit niet in het vat. Eerder lijkt het aardig teflon-achtig!

Dus we gaan niet richtig sneeuwdump… en ook het einde van de lockdown is niet in zicht….  helaas vormt Biden momenteel weer een klassiek Amerikaans oorlogskabinet en lijkt het erop dat we de relatief vreedzame politiek van de laatste jaren weer kwijt raken. Vier jaar geen nieuwe oorlogen gehad en nu gaat het misschien toch weer beginnen. Maar deze Kerst nog niet gelukkig. Peace!

 

 

 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

7 reacties

Gesloten voor reacties.