In november al terug genieten in Grimentz

Het is al september, over enkele maanden staan we weer massaal op de latten of het snowboard. Goed nieuws voor zij die niet kunnen wachten tot december trouwens ;-), de kalender van Val d’Anniviers kwam online. En bovenstaand plaatje van Grimentz doet me al watertanden! In november opent dit prachtige skigebied in Zwitserland al in het weekend. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd al richting Stubai of de Kitzsteinhorn

November, tijd voor wintersport!

Zowel in Grimentz, St-Luc, Chandolin als Zinal openen al op 17 en 18 november voor de liefhebbers. Het weekend daarna op 24 en 25 november kan je er ook weer terecht. Daarna is het wachten tot 1 en 2 december voor de volgende weekendopening. Na sinterklaas kan je dan terug op 8 en 9 december de latten op. In Grimentz en Zinal starten ze officieel aan het wintersportseizoen op 15 december. In St-Luc en Chandolin houden ze dan nog een weekendopening om een week later op 22 december ook te starten. Wat wel opvallend is dat het skiseizoen opvallend lang duurt tot het weekend van 22 -23 april! Het skigebied van Vecorin start pas met weekendopeningen op 8 en 9 december, om op 22 december ook aan het seizoen te starten.

Ben je van plan om meermaals richting deze prachtige Zwitserse partner te reizen om te gaan wintersporten dan heb je misschien wel interesse in een Magic Pass. Een seizoenskaart voor de liften van prachtige gebieden in de regio van Val d’Anniviers, inclusief zomertoegang. Klik maar even hier voor meer informatie.

Bang dat je nog niet kan wintersporten zo vroeg op het seizoen, wel dan ga je gewoon om te genieten van de prachtige omgeving. De plaatjes in deze post waren allemaal afkomstig van de facebookpagina van Val d’Anniviers.

Ben jij al eens in dit prachtig gebied gaan wintersporten? Hajo gaat er elk jaar wel even langs, lees er hier maar even wat meer over.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

11 reacties

Gesloten voor reacties.