Dit is wel spetterend: een plaatje van of vanaf de Kilimanjaro in de Keniaanse ochtendzon. Niet gek. Wie is er wel eens geweest? Is het toerisme daar ook ingestort? Ook tal van bedrijven failliet vanwege het feit dat we nu allemaal aan de burka zijn in de wereld? Winterkleding plus mondkapje is bijna een burka. Ik moet er vaak om lachen dat we nog kort geleden serieus spraken over burka-verbod en hoe belangrijk het was iemands gezicht te zien, bijvoorbeeld op het gemeentehuis.

Dit was dus het mooiste wat ik kon vinden vanochtend op het trefwoord “sneeuw”. Het is dan ook niet veel soeps voorlopig. Zeker in Europa niet. Ja einde van de maand een laagje poedersuiker boven 1000m misschien. Maar misschien een mooi moment om naar virtuele sneeuw te kijken …

https://twitter.com/_JaY_R0ck_/status/1327484320261533696

Hierboven versies van hetzelfde spel waarbij de sneeuw wel of niet aan je broek blijft kleven. Wie van ons speelt vaak games? En wie games met sneeuw? Ik zou nog best graag een kamertje hebben met een volledige setup voor virtueel autoracen. Daar heb ik het geld niet voor. Wintersport lukt goed nu ik mijn passie als skileraar heb terug gevonden. Dus dat niet virtueel voor mij.

Vanochtend verder even geen weer en geen politiek. Dank voor jullie bijdragen in de discussie onder het vorige bericht. Afsluitend een plaatje van de Rudolfshütte. Voor de 4 jaar dat die fotocam er staat. Je ziet het: deze tijd van het jaar kan het alle kanten op. Meer dan nu maar ook minder dan nu. Let it be!

Categorieën: Europa

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

41 reacties

Gesloten voor reacties.