obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Noordkant weinig en nu intensivering sneeuwval in Kärnten en Val Gardena

check ook eens

7 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Update van Hans:

 2. Wouter schreef:

  Nou Hajo, volgens mij geen gebrek aan verse sneeuw in Kappl. Vorige week echt flink pak bij gevallen. Er ligt nu meer dan tijdens de eerste week Krokus. En met een hoogte van bijna 2800m zul je weinig slechte sneeuw treffen denk ik. De zwarte cirkel linksboven op het kaartje is “normaal” ook DE plek waar het freeriden zal plaats vinden. Succes !

 3. Hans schreef:

  Plan de Gralba worden de banken en tafels sneeuwvrij gemaakt. Schat zo’n 10 cm. Denk bij Harm ook wel…….. en vanaf morgen kommt wieder die Sonne!
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/03/1552902624.jpeg[/img]

 4. Cescia schreef:

  Ik word al een beetje nerveus en kriebels in de buik! Gezonde spanning dus 🙂

 5. Jorne schreef:

  Ook wel fijn, na een onstuimige week in de Lage Landen vallen vandaag de laatste noemenswaardige buitjes en gaan we een wisselende aangename voorjaarsperiode in.
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/03/1552915060.png[/img]

 6. Arjo schreef:

  Vanmorgen in Mittelberg Kleinwalsertal in prachtige laag van zo’n 40 cm poedersneeuw de laatste afdalingen van dit seizoen gemaakt. Heerlijk om op deze wijze de winter af te sluiten. Nu op weg naar huis. Over iets meer dan 9 maanden mogen we weer

 7. Pascal T schreef:

  Hallo Hajo,
  Nog tips voor voorjaar-skiën? Aankomende vrijdag ga ik met zo’n 50 collega’s naar Fieberbrunn. Met het voorspelde zonnetje komt t wel goed volgens mij. In de nacht net niet vriezend, das dan wel weer jammer voor de kwaliteit van de piste ben ik bang.
  Op dinsdag gaan we weer richting NL, mogelijk dat we die laatste dag rond de hohe salve skiën. Toevallig al weer terug?
  Anders zie ik je mogelijk met kerst. Zeer waarschijnlijk gaan we dit jaar naar de rudolfshütte, waar de kids voor het eerst n hele week in de sneeuw zullen verblijven… Heb jij er iets aan als ik jou opgeef als referentie?
  Keep up the good work! Ik volg je met plezier al jaren (ook in de zomer)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.