Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Noordelijke stroming verdwijnt, maar hoogzomers weer ver te zoeken

check ook eens

6 Reacties

 1. Gees schreef:

  Pfff wat een energie weer in Europa. Leuk bericht Jeroen !

 2. Ronaldo schreef:

  Fallscreek Australië @ the moment. (via twitter)

 3. Mooi bericht @ Jeroen !
  Eindelijk van die Noordelijke stroming vanaf, klinkt goed want gisteren namiddag haalden we hier makkelijk 25°C. Tegen de avond kwam de bewolking opzetten en trok de wind aan. Ik ben omstreeks 21u00 naar het natuurgebied gefietst en ik moest behoorlijk duwen om vooruit te komen. In het natuurgebied was het niks te warm en omstreeks 21u45 ben ik alweer huiswaarts gekeerd omdat ik het zelfs koud kreeg. Eenmaal weer thuis ging de wind liggen en trok het wolkendek weer open, ggrrrrr….
  Maar goed, hier nog een interessant en leuk artikel voor wie het interesseert: http://www.livescience.com/46478-universe-should-have-collapsed.html?cmpid=514627_20140624_26604516

  Ik las ook nog op Facebook dat het in regio Neeroeteren (Belgisch Limburg) gisterenavond flink geplensd heeft.

 4. Wie herinnert zich nog de link met geweldig mooie onweer foto’s die ik enkele dagen geleden plaatste ? Heb nog een reeks prachtige beelden gevonden : http://www.wzforum.de/forum2/read.php?8,2887671

  PS inmiddels begint het nu ook hier te druppelen.

 5. Paul A Club 1989 schreef:

  Hi Kirsten, bedankt voor de link naar het artikel van livescience. Erg interessant maar het blijft een theoretisch verhaal uiteraard. Maar niet minder leuk!
  Ik hoop wel dat we snel een kentering gaan krijgen naar echt zomerweer. De dagen vliegen voorbij.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.