Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

In welk dorp je ook verblijft, Kleinwalsertal doet je verbazen.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Nog tot 3 juni wintersporten in Stubai!

check ook eens

3 Reacties

  1. 15 mei 2018

    […] Wanneer je richting de sneeuw trekt midden mei moet je natuurlijk realistisch blijven. Er gaat echt niet elke dag 50 centimeter vallen. Vertrek dus nooit met torenhoge verwachtingen richting een gletsjer. Geniet gewoon van de mogelijkheden die er zijn en je beleeft topdagen. Van alle gletsjers in Oostenrijk ligt Stubai het dichtst bij Innsbruck. Hierdoor heb je meer mogelijkheden dan ooit. Want het stopt niet na een rondje skiën, en dat is het net het fijne aan skiën voor of na het officiële seizoen. Een goede reden om dit jaar richting deze prachtige regio te trekken, of het nu nog tot juni is, of vanaf oktober….  Zoals je al op de plaatjes kan zien is het uitzicht in Stubai alvast indrukwekkend, enkele drieduizenders maken het altijd leuk. Het eerste artikel van deze combo lees je nog even hier. […]

  2. 5 oktober 2018

    […] en Dennis ontdekten zelf ook al de mogelijkheden van de Stubaier gletscher, dat kan je hier en hier nog even nalezen. Maar hou ook zeker onze Facebook in het oog voor de live update van […]

  3. 30 mei 2019

    […] aan het prachting Innsbruck en je hebt een top vakantie. Lees mijn verslag van vorig jaar maar even hier  en […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.