Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Nog even terug naar Livigno voor “baby” Aspen Spora en de big guys

check ook eens

2 Reacties

  1. Gerdaaa schreef:

    Iceman Wim Hof gaat vanmiddag in Amsterdam proberen een record te vestigen met ten minste 600 andere helden. Je kunt nog meedoen. De opbrengst is voor KiKa.
    Misschien een beetje off topic, maar kou en ijs hoort bij wintersport, dus ik meld het toch maar. Bovendien is het voor het goede doel.
    http://www.innerfire.nl/wereldrecordpoging

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.