De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Nog voor 1 december openen Châtel en Zell am See diverse pistes

check ook eens

7 Reacties

 1. Jeroen schreef:

  Al een idee wat het weer gaat worden volgend weekend? Wij plannen 10-12 dec naar de Alpen te trekken, hopelijk dus heel wat sneeuwval nog er net voor! Groeten

 2. denise schreef:

  Je bent in ieder geval op de goede site om volgend weekend in de gaten te houden. En ik als “lady” betaal altiid voor mijn kerel, dus voor mij geen gratis pas;-)

 3. Kees (mod) schreef:

  Kijk dat zijn goede berichten!! Ik zag dat Champéry/Les Crosets ook open gaat dus Les Portes du Soleil is er vroeg bij dit jaar. Naar ik weet gaan ze normaal rond 21 december open.

 4. Marco schreef:

  Ja klopt inderdaad. Las het net. Die telepherique gaat ook heen en weer. (Is toch die hele grote gondel als ik het goed heb?)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.