Dit weekend zullen diverse skigebieden de deuren openen voor de wintersport fans die het al weken met de webcams van verschillende gebieden moeten doen. En we hebben al wat prachtige platen voorbij zien komen zeg, en wat een sneeuw is er al gevallen. zoals in Italië gisteren. De fans van De Schmitten in Zell am See- Kaprun, en Chatel in het Portes du Soleil, kunnen dit weekend hun hart ophalen en de ski’s en boards van zolder halen, want zij zullen morgen 30 november 2013 voor een deel opengaan.

De Schmitten
De Kitzsteinhorn is al sinds september geopend, en de Maiskogel in het dorp van Kaprun zal hoogstwaarschijnlijk volgende week 6 december 2013 open gaan. Op de Schmitten zal de TrassXpress, en de toegangsliften open zijn. Het personeel van de Breiteckalm welke vlak bij de top staat zal u hartelijk ontvangen. Als u piste nummer 1 neemt komt u hier vanzelf. Tevens zal ook aan de andere kant de Kettingalm de deuren voor u openen. Mocht u willen zien welke liften er daadwerkelijk open zijn kunt u dat hierrr bekijken. Ze zijn in ieder geval al flink bezig geweest met de voorbereidingen. Er is hoop sneeuw gevallen en ook de sneeuwkanonnen hebben goed geholpen.
schmitten1

schmitten

 Ladies for free in Châtel
Ook zal morgen 30 november 2013 een deel van het gebied Pre la-Joux (Châtel) open gaan. De 4 liften die zullen draaien zijn: Pre La Joux stoeltjeslift, Pierre Longue, Rochassons en de keyset stoeltjes lift. De dagprijzen zullen 16 euro zijn, en alle dames die in gezelschap zijn van een skiër, krijgen gratis 1 dagpas. De rest van het Pre la-Joux gebied zal mits de sneeuwcondities zo blijven, of nog beter worden het weekend van 7 en 8 december open gaan. Van 21 december tot 27 april 2014 zal het hele gebied geopend zijn. Ook hier zijn ze al flink bezig, en staan de sneeuwkanonnen te loeien om dit weekend tot een succes te maken.

chatel

En Tja de Dames skiën gratis!!
forfaits-venteenligne-5334

 

 


Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.

7 reacties

Gesloten voor reacties.