Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Nieuwe zwarte dalafdaling Zell am Ziller officieel geopend en switch ingewijd

check ook eens

14 Reacties

 1. vanDam schreef:

  Haha mooi dat achteruit skiën, ik probeer het wel eens uit op een vlakke blauwe piste, hard achteruit is niet zo moeilijk maar dat bochten draaien op een wat hogere snelheid is nog best lastig. Misschien moet ik het straks in maart ook maar eens op een wat steilere piste gaan uitproberen.

 2. getjo schreef:

  ben eigenlijk verbaast dat deze nieuwe afdaling er zo mooi bij ligt i k kom al 35 jaar in Gerlos en als i k naar gerlospas rijdt is het daar bijna altijd bruin

  • Patrick schreef:

   Dat is nu nog . Zal met deze temperaturen niet lang duren of het ziet daar weer allemaal bruin , groen . Wellicht zullen ze trachten de nieuwe dalafdaling open te houden maar of dat gaat lukken met deze temperaturen, regen, geen kunstsneeuw kunnen opspuiten enz .. weet ik niet .
   Wellicht hebben ze nu al een dikke laag kunstsneeuw liggen en zo snel zal deze niet weg zijn . Ik ben daar volgende week en hoop hem toch eens één keer te kunnen doen , maar dan in de voormiddag want ik denk dat hij in de namiddag wel heel zwaar zal liggen met grote sneeuwbergen.

   • nils schreef:

    man Patrick. Dat is wintersport! wisseling van omstandigheden… Juist extra genieten als het meevalt of er een paar mooie ochtenden tussen zitten! Ik wed dat ze deze afdaling keurig in orde houden! ‘s ochtends hard, ‘s middags slushy. Dan moet je hem dus om 11 uur pakken!
    Ik heb een hekel aan vroeg opstaan maar op wintersport sta ik als eerste bij de lift om sporen te trekken… Heerlijk!! Wij moeten/mogen altijd in schoolvakanties wanneer het dubbel zo druk is…

 3. Piepmeister schreef:

  Mooi filmpje Hajo! Ben al bijna overtuigd van de ski’s, lekker rondjes draaien op de piste. Qua sneeuw ziet het nog prima uit moet ik zeggen. Geniet ervan daar de komende dagen.

 4. adrie schreef:

  franzie is nog hartstikke fit….

 5. Michiel schreef:

  Dus gewoon achterstevoren afdalen, als ik daar volgende week terecht kom ?
  Haha. Zal mooie klapper worden, mij kennende.

 6. nils schreef:

  mooie afdaling zeg! Helaas was het in december nog niet zover. Die Dorfbaan in Gerlos is ook top!! Voor de mensen die daar verblijven maar ook omdat je nu bovenaan de stoeltjeslift uitkomt en dan direct die heerlijke dalafdaling kan doen!! De rijen bij de 6 persoons stoeltjeslift zullen minder worden! Ik verbaasde mij er al over dat het hele plateau boven Gerlos slechts door één stoeltjeslift bediend wordt.

 7. Bruno schreef:

  Is jouw foto niet 1 dag later genomen? Ik zat net na het aankomen van mijn laatste afdaling (de volle 1930m hoogteverschil) zonder stoppen in 18 min in de apres ski bar beneden toen ik iemand deze foto zag nemen van ver, dacht nog even dat is precies Hajo maar was net te ver om je te herkennen 🙂 spijtig anders was ik je goedendag komen zeggen 🙂

 8. Wessel schreef:

  Van de zomer toen ik met m’n ouders een paar dagen op de naast gelegen camping stond waren ze nog flink aan het graven. Hij zag er best al netjes uit, lekker stijl! Ben benieuwd hoe die over 4 weken bijligt. Zillertal Arena vind ik, na Mayrhofen wel het leukste gebied om te skiën. (in het Zillertal) Hajo, doe je de Harakiri in Mayrhofen ook achteruit?

 9. Eric schreef:

  Vrijdag daar een video gedraaid bij kaiserwetter. En dalafdaling was super maar bij twijfel raad ik het af als knervaren skier daar af te gaan…. Beneden kom je altijd ….. 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.