winterberg0812

Kende je deze live videowebcam uit Winterberg al? Gaaf om zo virtueel naar die fraaie winterwereld te kunnen verhuizen. En surf nu onmiddelijk naar de Facebook pagina van Winterberg om de 14.000e like te zijn. Ik hebhet net gedaan en was 13.998!

willingen3

Niels Hoeke wilde gisteren naar Willingen voor een verslag. Maar hij had autopanne dus werd het niets. Daarom een paar plaatjes van Wetteronline erbij gehaald.

willingen2

Gave actie! Zo dichtbij huis!

willingen1

Kunstsneeuw is werelds! En dit is dus Willingen wat al open was afgelopen weekeinde…

sauerland

Züschen een van de kleintjes maar fijntjes in de Wintersport Arena Sauerland is nog niet open dat is duidelijk. Maar het kan hard gaan…

sonnenlift0812

En zo neemt Willingen afscheid van de derde skidag van het seizoen vanavond…


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Gesloten voor reacties.