naaktslalom-still

Nee, dit is niet wat je denkt wat je ziet. Maar toch moest ik de video even op dat moment stil zetten. Nee die man telt gewoon af voor de slalom… 3, 2, 1, go! Ach ja het is zo’n stunt om in het nieuws te zijn. Dachstein-West een groeiend skigebied vlakbij St. Martin am Tennengebirge dat nog wel op de kaart gezet mag worden, ging erin mee….

Kijk hier de video en zeg wat je ervan vindt! Persoonlijk had ik nog meer met het WK naaktrodelen in Braunlage in de Duitse Harz. Dat werd zo’n succes (zie nacktrodeln.org) dat de burgemeester ingreep om het rustige imago van het dorpje te bewaren. Tja misschien moet dat dorp met die naam het eens met de naaktslalom proberen… gekheid…

Hier nog een video van de warming up op de dag voor het event (hier de bron). Wat mij betreft al een stuk smaakvoller. Ik ben ook een grote fan van shortski en bikiniski zoals jullie weten! We hopen dit jaar na mijn goede voorbeeld vorig jaar eindelijk op inzendingen. Wil je nog iets geks zien moet je 14 maart in Innsbruck zijn op het WK WOK! Wees erbij vanaf 69 euro!

 


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.