Arlberg auto

Klik voor grotere plaat

Bij de meest spectaculaire sneeuwfoto’s weet je nooit zeker of ze uit een of ander archief komen of dat ze de afgelopen dagen zijn genomen. Bovenstaande plaat van de facebook pagina van een hip Oostenrijks snowboardkledingmerk is mijn inziens wel van nu ergens op de Arlberg.

Laten we ook hier in deze community een sport maken van het vinden van plaatjes in de rubriek: waar is mijn auto? Moet toch gaan lukken met alle verwachte sneeuw de komende 7 dagen?

Hieronder nog een mooie….

Auto sneeuw

Klik voor grotere afbeelding

Deze is van de Bergfex facebook fanpage.

Categorieën: Foto

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

19 reacties

Gesloten voor reacties.