Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Kleinwalsertal
Lees verder >

In welk dorp je ook verblijft, Kleinwalsertal doet je verbazen.

Nieuwe berekeningen: we krijgen een weekje van grote contrasten

check ook eens

14 Reacties

 1. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Hajo, succes met je filmopnamen deze dagen!
  Zorg er bij de Gardenissima voor dat je veel magnesium in je lijf hebt. En brood met honing. Een beetje doping kan geen kwaad.

 2. Asten (Harmelen) schreef:

  GFS 06.00 en in navolging Bergfex gaat komende woensdag/donderdag voor een sneeuwbom boven de 1400/ 1600 meter… voor ‘mijn’ Zillertal Arena op 2000 meter meer dan een halve meter…

 3. Spyfromthesky schreef:

  Ik zal eens een hart onder de riem steken richting Hajo.

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-28/first-we-didnt-believe-it-fast-melting-greenland-glacier-starts-growing-again

  Als dit echt waar zal zijn, ik sta er neutraal in, natuurlijk wel hopend op goede schaatswinters, dan zou van 2020 eerder meer CO2 welkom zijn dan niet. Want dan zitten we in de 17/ 18 eeuw in de kleine ijstijd, waar zulke mooie schilderijen uit voort kwamen.

  Spyfromthesky (Arnold).

  • Artus Missorten schreef:

   Dit is blijkbaar – jammer genoeg – te danken aan het smeltende ijs dat voor kouder water op bepaalde plaatsen zorgt. Maar zou dit geleidelijk aan ook het begin van het einde van de Golfstroom betekenen ?

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Hajo ziet het goed!
  Soms is klimaatverandering niet zo ingewikkeld… De enorme gletsjerdynamiek in Groenland wordt vaak over het hoofd gezien. De gletsjerdynamiek heeft een grote amplitude. Het is geen lineair proces.

  • Hajo schreef:

   Ja dit is een van de terreinen waar ik zo arrogant ben te zeggen dat ik het goed zie. Het an nog 5 jaar duren tot ik gelijk krijg helaas en met mij duizenden andere zelfstandige denkers.

   • Breunis (Nature Trail) schreef:

    Ha, zie nu dat mijn reactie een beetje ongelukkig is geformuleerd!
    Het tweede deel van mijn reactie over gletsjerdynamiek is bedoeld als kritiek op de onderzoekers, niet als kritiek op jou Hajo!

    Schrijven blijft een kunst die mij wel eens moeite kost.

   • Breunis (Nature Trail) schreef:

    Concreet: ten aanzien van de zon en CO2 zie je het goed. En met jou gelukkig veel geologen, natuurkundigen en paleoklimatologen.

 5. Boosdoener schreef:

  McDonald’s is de boosdoener dat we straks niet meer kunnen wintersporten. Al die Klimaatstudentes die worden aangetrokken om te demonstreren. Vervolgens naar de McDonald’s als echte doel. Die produceert te veel CO2. Aarde warmt op.

  En de mcdrive is het tweede probleem. Te lang wachten op goede service. Ronkende motoren. Uitlaatgassen, etc etc

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.