Een nieuw computermodel laat vrij exact zien hoe lang onze zon nog leeft, hoe hij zal sterven en ook wanneer onze aarde in vlammen opgaat. Onderzoekers van universiteiten in de UK, Polen, Hong Kong en Argentinië – waaronder de Nederlander Prof. Dr. Albert Zijlstra – hebben op basis van de nieuwste astrofysische bevindingen een computermodel gemaakt dat een veel nauwkeuriger beeld geeft van hoe het onze zon en ons verder zal vergaan. Dat “ons” moet je ruim nemen want wij homo sapiens zijn over 10 miljoen jaar natuurlijk al door geëvolueerd naar nieuwe soorten homo.

Het team nam een ​​geliefd 25 jaar oud wetenschappelijke dogma op de korrel (je ziet: in echte wetenschap is de consensus er enkel om aan flarden geschoten te worden door moedige inventieve onderzoekers). Het oude dogma stelde dat sterren 90 procent kans hebben om als planetaire nevel te eindigen waarbij alleen sterren met ten minste tweemaal de massa van onze zon als heldere nevel kunnen eindigen.

Het internationale onderzoeksteam deed waarnemingen die met het dogma in strijd waren. Heldere planetaire nevels bleken juist alomtegenwoordig. Ze zitten ook in goed onderzochte sterpopulaties, zoals elliptische sterrenstelsels die helemaal geen sterren bevatten met tweemaal de zonnemassa. De groep stelde ook vast dat de helderheid van de heldere planetaire nevels in elliptische sterrenstelsels en spiraalstelsels, waarin zich zware sterren bevinden, vrijwel altijd gelijk is. Experts in hun hemd. Zoals het hoort met goede wetenschap.

Nieuwe hypothese. Nieuw computermodel. Met nu de resultaten in Nature. Heeft dit model en de uitkomsten enige waarde? Ja want we hebben waarnemingen van sterrenstelsels in alle soorten en maten en van alle leeftijden (doordat verder weg gelegen sterrenstelsels als we ze zien ouder zijn). Als je dat met klimaat vergelijkt zouden we met telescopen bijvoorbeeld een stuk of 20 aardes moeten kunnen waarnemen die vrij identiek zijn aan onze aarde en met onze zon, met oceanen een biosfeer en de hele rataplan en dan zou je moeten kunnen waarnemen of verschillende stadia van uitstoot van CO2 door een een of ander losgeslagen diersoort welke opwarming of welke catastrofes tot gevolg hebben. Het verhaaltje dat Venus zo heet is omdat het een CO2-atmosfeer heeft is lariekoek en slaat ook nog eens als een tang op een varken. Nee we willen geen appels en peren vergelijken maar appels en appels. Dat kan in de astronomie.

Door het model te ijken op observaties van tal van sterren in andere sterrenstelsels, hebben de onderzoekers onze zon een levensverwachting toegekend van tien miljard jaar bovenop de huidige leeftijd van 4,6 miljard jaar. Volgens de studie kan het leven op aarde maximaal nog een miljard jaar blijven bestaan. Dat komt omdat de zon steeds heter wordt. Dit leidt tot verdamping van de oceanen en ontsnapping van alle waterdamp naar het heelal. Tegen de tijd dat dit gebeurt, is het hele genus homo op aarde al lang uitgestorven.

Hellup: de zon eet de aarde op
Over ongeveer vijf miljard jaar is de aarde dan echt het haasje. De zon verandert in een rode reus. De kern krimpt sterk maar de buitenste lagen dijen juist uit tot aan de baan van Mars aan toe. Onze arme aarde cirkelde daar ergens tussenin. Nog later verandert de zon in een witte dwerg. Alleen een gloeiende kern van zuurstof, koolstof en kleine hoeveelheden helium is nog over. De zon is dan ongeveer zo groot als de aarde.

Kattenoognevel – foto: NASA

Astrofysicus Albert Zijlstra van de Universiteit van Manchester in het Verenigd Koninkrijk, een van de auteurs van het artikel legt uit: “Als een ster sterft, stoot hij een massa van gas en stof – ook wel zijn omhulsel genoemd – de ruimte in. Het omhulsel kan wel de helft van de massa van de ster zijn. Dit onthult de kern van de ster, die op dat moment geen brandstof meer heeft maar nog wel erg heet is. Ongeveer 10.000 jaar nog verlicht die hete kern de uitgestoten planetaire nevel. Sommige van die nevels zijn zo helder dat wij ze kunnen zien vanaf extreem grote afstanden van tientallen miljoenen lichtjaren, terwijl de oorspronkelijke ster zelf veel te zwak zou zijn geweest om te zien.”

Na 10.000 jaar is de kaars dan op. Nazaten van homo sapiens zijn dan door geëvolueerd naar tientallen of honderden soorten homo weetikwatensis op even vele planeten in verre dan nog wel levende sterrenstelsels. En uiteindelijk als het heelal sterft is dan alles weg. Kijk ook nog even naar bovenstaande video om het aardse allemaal iets te relativeren. En vooral onze hang naar zekerheid en veiligheid. Waarvoor we bereid zijn onze ziel te verkopen. En onze mond te houden als er ernstige misstanden zijn. Fuck dat! Als iets totaal knotsgek lijkt zoals het laten ontsnappen van een gevaarlijk virus om Trump’s economie onderuit te halen en de wereldmacht terug te halen naar de globalisten (via het seniele China-vriendje Biden), dan is er een aardige kans dat dat het was. Want het universum is knotsgek en wij mensen zetten nog een tandje bij.

Categorieën: Wetenschap

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

14 reacties

Tjeerd · 9 september 2021 op 21:38

Boeiend artikel Hajo!
Zoals de Bijbel zegt, de aarde zal vergaan en er zal een nieuwe aarde en hemel komen, vol met liefde. De aardse leugens zullen dan verdwenen zijn.

Matthijs · 9 september 2021 op 23:06

Mooi Tjeerd. Ik geloof het ook.

Perry · 10 september 2021 op 08:51

Hajo,

Ik zou nog reageren op het bericht mRNA/DNA veranderingen.
De CRISPR techniek is een hele andere techniek dat klopt.
Wat ik hieronder probeert uit te leggen is dat het via mRNA ook mogelijk is, het loopt dan via de polymerase vrij technisch maar daar kan jij wel doorheen lezen.

Wat is precies gaande bij deze vaccins? Op moleculair niveau zien we dat het spike-eiwit de ziekte veroorzaakt. De SARS COV-2-infectie was nooit wat ze zeiden dat het was. Er was asymptomatisch geen infectie. Het is een apenvirus dat uit een apencellijn komt en dat is het probleem, maar het spike-eiwit is duidelijk de ziekte.
Dus je hebt zojuist de envelop van HIV (humaan immunodeficiëntievirus) en XRMV
( Xenotroop muizenleukemievirus-gerelateerd virus) geïnjecteerd.
Dat is een Syncytin-gammaretrovirus-envelop en SARS ACE2-receptorbindend domein. Dat is geen vaccin. Het is de ziekteverwekker. Dus nu kunnen je cellen allemaal je aangeboren immuniteit en
NK-cellen en dendritische cellen uitschakelen zoals we weten met de HIV- en de Syncytine-domeinen. Je gaat je witte bloedcellen verstoren, je immuunrespons. Je gaat ontstekingsremmende cytokines aanzetten in elke cel van het lichaam en het vermogen van je natuurlijke killercellen om geïnfecteerde cellen op te sporen en uit te putten. En hebben ze deze tags waardoor het eiwit verschilt.
Het vaccin gaat rechtstreeks naar de milt, de kiemcentra, het vuurtje aanwakkeren, spike-eiwitten uit te spuwen en erop te reageren en antilichamen aan te maken. Wat echt een heel slecht idee is, want het is het laatste wat je wilt, dat al deze antilichamen eiwitten gaan Spiken. Bovendien wordt het spike-eiwit zelf tot expressie gebracht door je eigen cellen en in sommige gevallen gaat het nooit uit. Omdat wij weten dat het in je DNA kan komen, in welk geval je het levenslang kunt behouden.
Je zou het waarschijnlijk doorgeven aan je nakomelingen. Dus dat is gewoon heel, heel verontrustend. Maar het punt is dat ze het RNA hebben aangepast om het echt stevig te maken, zodat de enzymen het niet kunnen afbreken. Ze hebben het allemaal opgesloten in dit lipide deeltje dat is ontworpen om eruit te zien als een LDL-deeltje, dus het is een klein nano deeltje. Die zijn over het algemeen heel gevaarlijk, maar dit kleine nano deeltje dat dit RNA bevat is zo ontworpen dat het erg stevig is, zodat je het niet kunt afbreken. Normaal gesproken zouden je enzymen in je systeem dat RNA gewoon afbreken, het is erg kwetsbaar, maar ze hebben het stevig gemaakt door er PEG (polyethyleenglycol) in te doen, door dit lipide membraan toe te voegen, dan is het lipide positief geladen, wat ervoor zorgt dat de cel erg van streek raakt als dat in het membraan van de cel gaat en de code hebben aangepast, zodat het geen normale versie van het spike-eiwit produceert. Het produceert een versie met een paar prolines naast elkaar op de kritieke plaats waar dit spike-eiwit normaal zou fuseren met de cel die het infecteert. Dus het spike-eiwit bindt zich aan de ACE2-receptor zodra het door de menselijke cel is geproduceerd, volgens de vaccininstructies. Maar het is een aangepaste versie van het spike-eiwit. Het heeft deze twee prolines die het erg stijf maken, zodat het niet kan hervormen. Normaal gesproken zou het zich binden aan de ACE2-receptor en dan zou het een nieuwe vorm krijgen en als een speer recht in het membraan gaan. En vanwege dit herontwerp kan dat niet, dus zit het daar op de ACE2-receptor blootgesteld. En dit maakt het natuurlijk veel gemakkelijker om de antilichamen te produceren, want ik bedoel, het kan zich niet verbergen omdat het is ontworpen om zichzelf open te houden. En dat stelt de immuun cellen in staat antilichamen te produceren die specifiek zijn voor die plaats waar het zou moeten fuseren met de cel, het fusiedomein. Het verknoeit het fusiedomein, houdt het eiwit open en voorkomt de eiwit om binnen te komen, wat betekent dat het eiwit in mijn optiek, het daar gewoon op de ACE2-receptor blijft plakken en het uitschakelt. En als je ACE2-receptoren in het hart uitschakelt, krijg je hartfalen. Als je ze in de longen uitschakelt, krijg je pulmonale hypertensie. Als je het in de hersenen doet, krijg je een beroerte. Ik bedoel, er zijn veel vervelende dingen die gebeuren door het uitschakelen van ACE2-receptoren. Dus hun lichaam gaat al deze spike-eiwitten in de milt produceren en ze vervolgens naar buiten sturen en dan komen ze in de bloedsomloop en veroorzaken ze veel problemen. Deze worden verscheept in deeltjesgroottes tussen 20 en 40 nanometer, deze exosomen, penetreren gemakkelijk de celmembranen van die grootte.
Het is de boodschapper-RNA dat duidelijk genetisch is gewijzigd om het spike-eiwit te helpen produceren, de code die is ontworpen om te produceren, is dat voor het spike-eiwit met de extra prolines die het eiwit open houden wanneer het aan de receptor bindt. Het staat in de RNA-code. En het andere dat ze met het RNA hebben gedaan, is dat ze veel extra G’s en C’s hebben vastgehouden, waardoor het veel beter in staat is om eiwitten te maken. Dus hebben ze het eigenlijke RNA van het virus op vele manieren opnieuw ontworpen.
We noemen het methyl-pseudouridine, maar ook overal waar ze kunnen, plaatsen ze een G of C, en GC-verrijkt RNA is veel beter in het maken van eiwitten. Dus het spel van het natuurlijke virus is duizendvoudig opgevoerd, waardoor het RNA veel meer bereid is om een eiwit te maken. Dus het zal veel meer spike-eiwit maken dan je zou hebben gehad van een natuurlijk RNA.
Deze informatie maakt het exponentieel erger. Het serieuze probleem is dat lipidenanodeeltje, zoals we al zeiden, maar we hebben dat al gezien in het Gardasil vaccin, daar hebben we vergelijkbare lipidenanodeeltjes gezien. Dus we hebben een idee hoe we die kunnen afbreken, maar als het RNA niet het RNA van een natuurlijk virus is, verwijderen ze de splitsingsplaatsen zodat het afbreekt. En dan heb je RNA als gevaarsignaal dat uitdrukt dat die GC-rijke gebieden er tegelijkertijd uit kunnen zien als patronen van bacteriën en virussen. Dus gebruiken we polyinosine, polycytidylzuur om de cel het signaal te geven om de type I interferon-route in te schakelen. En omdat dit een onnatuurlijke synthetische envelop is en je geen poly(I:C) ziet, krijg je niet het type I interferon-pad, waardoor je de plasmacytoïde dendritische cel hebt omzeild, die in combinatie met IL-10 praat met de regulerende B-cellen en beslissen welke subklassen van antilichamen moeten worden uitgestoten. Dus je hebt de communicatie tussen de aangeboren en adaptieve immuunrespons omzeild m.a.w. je hebt de signalering van de endocannabinoïde-receptoren met die lipidenanodeeltjes gemist die 30 tot 50 nanometer zijn en deze zijn ongeveer de helft tot een derde van de grootte van het natuurlijke virale deeltje. En zo bepalen we altijd het verschil tussen exosomen en virussen. Virussen zijn ongeveer 100 nanometer. Je kunt ze er nog steeds niet gemakkelijk uit filteren. Dus de grootte van het virus is ongeveer een derde van het normale virus. Dus dit is hoe we op een elektronenmicroscoop exosomen ( eiwitcomplex ) onderscheiden, extracellulaire blaasjes. Wat we eigenlijk zeggen is dat je geen besmettelijk overdraagbaar virus nodig hebt, deze defecte virussen door HIV en alles wat we zien zijn gewoon stukjes en delen van deze virussen en ze ook gevaarsignalen aanzetten. Ze gedragen zich als gevaarsignalen in pathogeen-geassocieerde moleculaire patronen. Dus synergetisch laat het gewoon die inflammatoire cytokine-signatuur achter die je aangeboren immuunrespons uit de hand loopt. Het kan de myelopoëse ( vorming en groei van witte bloedcellen in het beenmerg ) gewoon niet bijhouden. Je ziet dus een scheeftrekking van de mesenchymale stamcel naar een TGF-bèta-gereguleerde hematopoëtische stamcellen. Dus je kan de bloedingsstoornissen aan beide uiteinden zien. Je kunt niet genoeg brandweerwagens maken om naar het vuur te sturen, of het nu Eosinofielen ( vernietigen van parasieten ) zijn, je aangeboren immuunrespons kan daar niet komen, macrofaagsubsets, dus kunnen ze het niet doen.
En dan heb je gewoon een totale treinwrak van je immuunsysteem.
Met betrekking tot deze vaccins hebben we verschillende soorten bewijs van herpes- en varicella-infectie, gordelroos, mensen die gordelroos krijgen direct na het vaccin of die herpes krijgen of een koortslip krijgen, herpesaanvallen. Dus eigenlijk heb je deze latente virussen die je helemaal niet lastig vallen totdat je het immuunsysteem omzeild hebt en volledig wordt afgeleid door dat gekke ding dat in de milt gebeurt met de boodschapper-RNA en al deze spike-eiwitten. De immuun cellen worden afgeleid van hun andere taak om deze virussen onder controle te houden.
Dus wat je ziet is een onderdrukking daarvan. En type I interferonsysteem is wat je nodig hebt om deze jongens onder controle te houden. Dus worden die virussen geactiveerd en veroorzaken ze symptomen. En dan is dat eigenlijk een heel slecht teken.

Wim · 10 september 2021 op 09:00

Hoezo het was toch helemaal niet zo’n dodelijk virus, hooguit een griepje? En als je iemand zou willen treffen door een virus los te laten dan doe je dat toch niet aan de andere kant van de wereld… zie SARS en MERS

De Trump economie: nog zo’n fantasie. Vergelijk eens alle mogelijke indicatoren van pakweg 2000 tot 2020. Het enige wat opvalt is dat onder Trump het begrotingstekort door het dak ging tijdens een periode van economische groei.

Zijlstra mogen we nu dus als een expert terzake beschouwen – en die zal dan over enkele jaren ook met de billen bloot gaan als nog nieuwe inzichten ontwikkeld worden? Je zou ook gewoon wetenschappelijke vooruitgang kunnen waarderen zonder dat te gaan framen in dogma’s en koppige experts. Paper is trouwens niet zo nieuw.

@Perry: ROFL

  Hajo · 11 september 2021 op 00:06

  Dat was nu net de kunst… als je mocht kiezen tussen 1) Ebola2 loslaten of 2) een net iets pittigere griep waarbij je vooraf de PR strategie om het als pandemie te framen al hebt bedacht en geoefend…. dan kies je 2 natuurlijk. Veel makkelijker te controleren… het virus woekert rustig door (soort olympisch spelen voor soldaten in wuhan was precies op juiste moment voor wereldwijde verspreiding)…. en met de media en gehoorzame regeringen kun je de mate van angst en drama naar believen opschroeven… de werkelijke crisis was dan ook niet de ziekte maar de lockdowns. Trump is op 3 manieren door het virus ten val gebracht:

  * maakt iet uit of de economie met geldpers werd aangejaagd, hij werd aangejaagd en werkeloosheid was record laag en Amerika werd en netto exporteur van energie. geen enkele nieuwe oorlog werd begonnen. het sentiment was goed en daarmee hebben presidenten altijd hun herverkiezing veilig kunnen stellen.

  * qua koers Trump werd klem gezet met een Hillary man als Fauci… hij is zelf geen health freak en juist risicogroep…. hij is niet anti big pharma maar joeg de ontwikkeling van een vaccin juist aan… hij noemde terecht HCQ maar werd er belachelijk mee gemaakt – kortom: voor een dikke oude man een lastig parket.

  * door covid werd ruim baan gegeven aan mail in ballots waardoor Trump kon verliezen na het hoogste aantal stemmen ooit te hebben behaald van en zittende president; hij won 18 van de 19 bellweather counties die doorgaans gelijk lopen met de nationale uitslag; Biden lukte het deze Trump te verslaan en in zwarte binnensteden meer stemmen te scoren dan Obama. Terwijl hij nog geen zaaltje vol kreeg terwijl Trump stadions dubbel kon vullen.

  * ah nog een 4e punt… de vermakelijk Trump rallies… dat was Trumps succesformule…. ineens niet meer mogelijk door een pandemie….

  En en passant natuurlijk leuk dat covid niet allen perfect paste om Trump onderuit te halen… maar ook om nu eindelijk voor goed een wereld regering in te stellen wat met klimaat tot dusver niet was gelukt. Dus het was … too good not to be made true!

  PS En vervolgens heeft men als klapstuk nog bedacht en grote spontane vreedzame protestdemonstratie te infiltreren om de meute op te zwepen het capitool te bestormen; waarna netjes volgens vooraf bedacht plan eindelijk Trumps Twitter account kon worden gesloten. Kijk coup een compleet succes. Zo doe je dat. Petje af.

Wim · 11 september 2021 op 13:46

Trumpisme is een religie geworden, een sekte, met een complete alternatieve realiteit voor de gelovigen. De grootste sekte aller tijden, met aan het hoofd de grootste con artist aller tijden.

  Hajo · 11 september 2021 op 14:47

  Je gaat niet in op mijn argumenten. Verder ben ik helemaal geen fan van Trump. Laat staan lid van enige sekte. Je kunt je herinneren misschien dat ik klaar was met Trump toen hij Assamge geen gratie verleende maar wel een landverrader die belangrijke staatsgeheimen naar Israël had doorgesluisd. Ik kan nog een hele lijst zaken noemen waarover ik kots van Trump. Plus een hele lijst blunders en stupiditeiten. Begin nu eens te zien dat ik altijd bij de feiten blijf en mijn mening direct verander als de feiten veranderen. Ik steek aardig wat tijd in het researchen van dingen. Hoe zeker ik weet dat covid opzettelijk is losgelaten om vele vliegen in één klap te slaan? Hooguit 20%. Hoe aannemelijk ik het vind? Zeer! Ik ken diverse historisch vergelijkbare zaken die min of meer volgens dit schema zijn uitgerold. Dus ja ik speculeer. En nodig uit te reageren. Op de feiten en verbanden die ik zie. Probeer het eens. Als je spart met een slim iemand wordt je zelf ook slimmer. 😉

   Tjeerd · 11 september 2021 op 22:15

   Wim, stop hier mee. Je reageert, maar zonder inhoudelijk in te gaan op de reacties van Hajo. Het lijkt wel als of je gefrustreerd bent.

   perry · 12 september 2021 op 11:48

   Hi Hajo,

   Probeer inderdaad minder te reageren op Wim.
   We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar jou stukken vertegenwoordigen altijd een goede onderbouwing en dat heeft hij nog nooit laten zien.
   Ik zal ook nog een artikel bij hem plaatsen van mijn gedachten over Trump en hoe ik denk dat zaken zijn ontstaan. Ik heb verschillende artikelen samengesmolten in een verhaal. Ik ben het ook niet altijd met hem eens, maar er zitten ook goede zaken in. Daar kunnen we nog wel eens over brainstormen.

Tjeerd · 11 september 2021 op 22:17

En voor Hajo, reageer niet meer op Wim.

Wim · 11 september 2021 op 23:50

Argumenten? Ik ben nu vooral benieuwd naar je definitie van feiten.
Trump die wekenlang zijn aanhangers ophitst en behoorlijk expliciet oproept voor hem te vechten en het capitool te bestormen, en wanneer het uiteraard lelijk wordt het urenlang vertikt diezelfde aanhangers in te tomen… om dan nog te argumenteren dat het infiltranten waren en opgezet spel om hem erin te luizen? Ik vind sinterklaas en de paashaas prima maar om die lezing te geloven, dat gaat mijn petje ver te boven.
De onzin dat Biden de verkiezingen gestolen heeft: bijna een jaar later is het bewijs nog altijd 0,00000.
Wat zijn de feiten? Dat iemand als Trump alleen verkiezingsuitslagen zal aanvaarden als hij ze wint?

  Perry · 12 september 2021 op 12:18

  Wim kom nu eens met goede argumenten i.p.v. van verhalen die jij alleen maar hoort via de
  mainstream. Als je dingen roept moet je het eerst onderzoeken.
  Hieronder een artikel die ik eind 2019 voor mijzelf heb samengesteld.

  Het gedachtegoed van TRUMP!

  De wereldwijde krachten worden bepaald in de City Of London. Hier bevindt zich het gecamoufleerde bolwerk van het financieel zionistische wereld imperium van de Elite. Deze Elite aandeelhouders van grote banken zitten achter de knoppen van de wereldpolitiek met hun imperialistische verdeel en heers strategie. De VS is een kolonie van hen. Wat uit hun imperialistische koker komt is, de anti- Poetin ophitserij, anti- XI Jinping beweging, anti- India ( Modi ) berichten en de anti- TRUMP beweging. TRUMP die vriendschap met hen wil.
  TRUMP wil de VS soeverein maken, vrij van overheersing van het zionistische banken imperium. TRUMP wil dat de VS geen uitvoerder meer is van deze GLOBALISTISCHE politiek ( Wereldregering ).
  TRUMP is tegen de Wereldregering, omdat de grondwet van de VS geschaad wordt, die de grondleggers de “ FOUNDING FATHERS “ in 1788 gecreëerd hebben en zal uitmonden in het slaaf maken van alle mensen behalve de Elite. Door de krachten wordt de VS met iedere alliantie, verdrag of overeenkomst verplicht om deel te nemen aan buitenlandse conflicten, wat in strijd is met de grondwet dus eigenlijk illegaal. De grondwet staat niet toe dat VS troepen ooit onder commando staan van buitenstaanders, iets wat normaal is geworden onder de VN en onder de NAVO. De grondwet eist dat de President van de VS militairen het hoofdcommando voert en het niet overdraagt aan buitenstaanders.( VN, NAVO ). Vanwege deze verdragen eist de NAVO & VN de macht op om VS troepen onder hun commando in te zetten in een oorlog of gewapend conflict, zonder dat het Congres een oorlogsverklaring heeft afgegeven. Dit is in strijd met de grondwet. Omdat de NAVO sinds het omvallen van de Sovjet Unie niet meer het doel heeft om de VS te verdedigen, is het tijd dat we ons terugtrekken uit de NAVO en het Europa toestaan om zichzelf te verdedigen. De VS moet zich onmiddellijk terugtrekken uit de deelname van de VN, omdat het volgens de grondwet de soevereiniteit in een levensgevaarlijke situatie brengt. De VS moet zich ook onmiddellijk terugtrekken uit alle internationale monetaire en financiële instituten ( IMF, Wereldbank, NAFTA, GATT enz. ). De intentie van TRUMP America First is om uit die vast geklemde systemen en netweken te komen waar men moeilijk onderuit komt, omdat de lidstaten veel geld betalen voor militair, klimaat, 5G, Marrakesh pact enz. enz., waardoor de democratie onder druk komt te staan. De muur van TRUMP dient om grenzen te stellen aan foute regimes die handelen in mensen ( kinderen ) en drugs, daarbij komt dat illegale immigratie ongrondwettelijk is. TRUMP wil graag dat de VS als soevereine natie samenwerkt met andere evenwaardige soevereine landen. Dat is een hele andere benadering dan wat wij alleen maar horen in de mainstream media. Wij horen alleen berichten over competitie, dat andere landen ons de pas afsnijden… de wet van de sterkste. ( wordt ons opgedrongen ). Het gaat niet om de sterkste, maar om menselijkheid, gelijkwaardigheid en samenwerking en dus geen competitie vooral nu in de periode van het Aquarius tijdperk. De hoofd intentie van TRUMP is: Internationale vrede, samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en soevereiniteit van landen.
  ( geen Bits/Amerikaanse dominantie meer ). America First, Amerikaanse bedrijven en banen terug naar de VS, herzien beleid FED, herzien geheime diensten & juridische macht, herzien immigratie, herzien onderwijs ( stoppen met corporate onderwijs Common CORE ), stoppen met politiek van winst en speciale belangen, herzien buitenland politiek, stop regime changes in andere landen, herzien Israël en Midden Oosten politiek, stoppen mensenhandel ( kinderen ) en pedofilie, aanpakken Elite en media ( TRUMP twittert om onafhankelijk te zijn ), herzien klimaat afspraken, herzien internationale handelsafspraken ( terugtrekken TTIP/CETA ), herzien deelname VN , herzien deelname NAVO, Obama-care wordt universele gezondheidszorg, de nieuwe Zijderoute,
  goud gedekt geld. Soeverein worden is een bijzondere moeilijke opgave omdat de overheersing van de Britse Elite zeer groot is. De overheersing ontstond door o.a. leningen van centrale banken
  ( private eigenaren )
  Het moet toch wel erg belangrijk zijn waar TRUMP naartoe werkt, want anders zou hij toch niet zoveel tegenwerking hebben. Neem maar het voorbeeld van de Britse geheime dienst in samenwerking met de CIA en de Democratische partij om de verkiezingen van TRUMP tegen te werken. Bijvoorbeeld het verhaal in het Russische hotel met 2 prostituees, was volledig uit de Britse duim gezogen. Maar de mainstream media namen dit alles gretig op… en later is er nooit gerectificeerd, waardoor de valse berichtgeving als hersenspinsels blijft hangen. Bevrijd je maar eens van overheersers…dan proberen die overheersers nog meer grip op je te krijgen. TRUMP meldde ook dat hij de VS militairen uit Syrië terug ging halen, wat op veel verzet stuitte van o.a. bondgenoten als Frankrijk.
  MACRON ( de huil baby ) zei, dan laat TRUMP ons hier alleen en was er meteen een waarschuwend bombardement van Israël op Damascus, dat er toe leidde dat TRUMP de verklaring afgaf, het wel ietsje langer kon duren voordat de VS troepen terug komen en eerst zorgde dat IS verdwenen moest zijn. Voor TRUMP zal dit een IJskoud begin zijn van zijn 1e termijn. Het Britse House of Lords publiceerde een rapport waarin zij een stelling namen dat TRUMP geen 2e termijn mag krijgen. Zij creëren een wereldwijd Censor schap en het voeren van informatie oorlog om te zorgen dat TRUMP verliest. Zij focussen zich op de buitenlandse politieke prioriteiten zoals het zwart maken van andere landen China, India en Rusland. Als deze soevereine staten hun potentieel aan wetenschap, economie en cultuur combineren kan er een nieuwe Renaissance ontstaan, die zelfs midden in een val van een City of London/Wall Street of weer een geld ‘ BUBBLE’ het Britse liberale gedachtegoed dit te creëren.
  Momenteel zijn er 2 krachten in de wereld die een grote strategie kennen. De Britten aan de ene kant en de soevereine staten ( hopelijk ook de VS ) machten aan de andere kant. Het Britse House of Lords publiceerde maatregelen waarin zwarte propaganda en psychologische operaties van het Britse imperium werden onthuld nl. het programma ‘INTEGRITY INITIATIVE’. Deze diensten (geheime) verzinnen vaak de meest prachtige titels, waarbij ze het een zeggen, en in de praktijk het tegenovergestelde doen. Dit programma heeft veel overlappingen aan personeel en tactieken binnen de kringen. ( Sir Richard B. DEARLOVE ). Deze man stond aan het hoofd van SECRET Service ( M16 ) van 1999 tot 6 mei 2004. Hij was ook de baas van Christopher STEELE die aan de basis stond van het vieze verhaal ( prostituees TRUMP ) die hij uit zijn duim had gezogen, deze discussie duurde 2 jaar. Dit heeft ook te maken met de spionnen firma van C. STEELE de ORBIS Business Intelligence. Om dit onschadelijk te maken moet er een tegen offensief komen in vooral onze mind, onze manier en de cultuur. Hoe brengen we deze ’missie’ naar onze medeburgers met het hart op de juiste plek en goede filosofische en intellectuele bagage om op te staan en de economie en de belangrijkste politiek te regelen. Misschien wel een basis overeenkomst van 4 machten China, Rusland, India en de VS plus een nieuw ‘BRETTON Woods’ geldsysteem dat lange termijnen krediet verschaft voor de enorme massale ontwikkelingsprojecten die de mensheid momenteel fundamenteel nodig heeft.
  Laten we hopen dat in TRUMP zijn 2e termijn nog meer mensen wakker worden en het onderscheid zien, zodat het kaf van het koren gescheiden wordt en we keuzes maken die hout snijden t.b.v. welzijn van iedereen op de hele planeet.

  Drastische verandering 2020 & 2024

  Laatste hoop van de wereld?
  TRUMP een unieke president die het niets kan schelen wat anderen van hem vinden en die met onorthodoxe tactieken de complete NWO in hun hemd zet om zo een einde aan de NAVO,
  de DEEP State, de macht van de banken, de klimaathoax en de EU te verslaan.
  Deze unieke president heeft een veel duidelijke agenda dan iedereen denkt, omdat hij aan de macht is, en zelfs in leven moet blijven om zijn doelen te bereiken. Zijn strategie is zo verfijnd en subtiel dat bijna niemand het ziet. Hij gebruikt elliptische patronen om van A naar B te komen, waardoor mensen TRUMP niet meer begrijpen. TRUMPS grillige medicijn dat hij juist gebruikt voor de bijwerkingen, en wat op iedere besluit, iedere verklaring en iedere zet van toepassing is, waarbij geen enkele andere ook maar in de buurt komt. TRUMP is de eerste en enige president die ooit de ergste collectieve zwakte van de mensheid aanpakt, en dat is het totale onbenul van de realiteit.
  Omdat media en onderwijs worden gecontroleerd door een handje vol miljardairs die deze planeet besturen, is alles wat we weten over de geschiedenis verdraaid door de winnaars, en hebben we geen flauw idee van onze huidige wereld. TRUMP maakte al gauw de term Fake News populair en heeft daarmee al velen overtuigd, dat de mainstream media altijd liegen. De media liegen niet alleen over de geschiedenis en politiek, maar schetsen ook een vals beeld over economie, voedsel, het klimaat, energie, gezondheid, immigratie ect. Voorbeeld: De Amerikanen al 10 dagen voor de Japanse aanval op PEARL HARBOR alles al wisten en het opzettelijk lieten gebeuren. De CO2-global warming klimaathoax wetenschappelijk absurd is. Dat 100% wetenschappelijk is bewezen dat 9/11 een FALSE FLAG operatie was, en wat dacht U van Vietnam daar is ook alles uitgekomen. TRUMP besefte dat de echte vrijheid pas mogelijk is als de mensheid wordt bevrijd uit deze onvoorstelbare onwetendheid. Daarom noemde hij de media en journalisten pathologische leugenaars. Als reactie wordt TRUMP gek, gestoord, dom en gevaarlijk genoemd. Ze beschouwen hem als de grootst mogelijke bedreiging voor de wereld, althans HUN wereld, zoals zij die in stand willen houden en de mensheid al heel ver op hun duistere pad heeft geleid. TRUMP wordt dagelijks als narcist, racist, seksist en klimaatontkenner neer gezet met een louche verleden. TRUMP doet niets speciaals om dat beeld van hem te veranderen. Integendeel op Twitter laat hij zijn woede de vrije loop en strooit hij met provocaties en beledigingen, klinkt hij impulsief en dom, neemt hij irrationele besluiten, liegt hij dagelijks en smijt hij met sancties en andere dreigementen alsof het niets is. Het beeld wat TRUMP van zichzelf laat zien is zelfvernietigend, wat het exacte tegendeel is wat pathologische narcisten doen, omdat zij erop kikken door iedereen geliefd en bewonderd te worden. TRUMP geeft er simpelweg niets om of U hem wel of niet mag. Dat maakt hem de ultieme anti-narcist. Zijn alomvattende plan is om de macht terug te geven aan het volk. De VS zit immers net als Europa gevangen in het imperialistisch web van een klein clubje GLOBALISTISCHE bankiers, militaire industriëlen en multinationals. Om het imperialistische gedachtegoed te breken moet TRUMP een einde maken aan alle buitenlandse oorlogen en militaire operaties. Zijn troepen thuisbrengen, de NAVO en de CIA ontmantelen, de controle nemen over de
  ( private ) Federale Reserve, het internationale Swift betalingssysteem opheffen, de propaganda macht van de media afbreken en het moeras van de DEEP State en al zijn supranationale organisaties droogleggen. Kortgezegd moet hij de Nieuwe Wereldorde en de ideologie van de GLOBALISTEN vernietigen. Deze taak is op zijn zachts gezegd reusachtig en gevaarlijk. De Russen hielpen de Amerikanen in het verleden al eens om onafhankelijk van het Britse imperium te worden, en versloegen de Russen Napoleon en de Nazi`s. Na de val van de Sovjet Unie slaagden de westerse GLOBALISTEN er bijna in om Rusland kapot te maken en te onderwerpen, maar dankzij de komst van Vladimir Poetin die het moeras drooglegde is het land op eigen kracht er bovenop gekomen. Sindsdien is alles wat Poetin doet om het imperium, waar de nieuwe Wereld Orde om draait te vernietigen. Dat imperium wordt net als zijn voorganger, het Britse Rijk, door dezelfde Centrale Banken geregeerd. Enige verschil is dat niet langer het Britse Leger, maar nu de NAVO als de Gestapo van de wereld te gebruiken. Tot de komst van TRUMP stond Poetin alleen in zijn strijd om te voorkomen dat de nieuwe Wereld Orde totale controle van alle energiebronnen ( met olie voorop ) zouden krijgen. Poetin moderniseerde het leger met formidabele wapens, waarmee het land niet alleen zichzelf, maar ook onafhankelijke olieproducenten zoals Syrië, Venezuela en Iran kan beschermen tegen de machtsovername door NWO/NAVO. Omdat een schaduwregering uit naam van de banken directe bevelen geeft aan de CIA en de NAVO heeft TRUMP geen controle over het leger. De DEEP State is een vlechtwerk van permanente officials die Washington en het Pentagon beheersen en die enkel naar hun bevelen luisteren. Als wij denken dat TRUMP de opperbevelhebber is, leg dan eens uit dat iedere keer als TRUMP zijn terugtrekking uit Afghanistan of Syrië beval er meer troepen naartoe gingen. Als TRUMP zijn boosheid over de weigering van het Pentagon publiekelijk zou uiten, dan zou er chaos in Amerika kunnen ontstaan. Zodra de Amerikanen die thuis zo`n 393 miljoen vuurwapens hebben liggen, doorkrijgen dat het leger door een klein GLOBALISTISCH eliteclubje, zou er zelfs een burgeroorlog kunnen ontstaan. Dat is de reden dat TRUMP voor een andere aanpak heeft gekozen. TRUMP vernam dat VS troepen tegen zijn wil met nog zwaardere wapens terugkeerden naar Syrië, daarop herhaalde hij regelmatig dat de VS de olievelden van Syrië hebben veilig gesteld en voegde daar zelfs aan toe dat hij mogelijk Exxon ( Esso ) ernaar toe zou sturen om de olie in bezit te nemen. De Elite waren opgetogen, maar heel veel anderen reageerden woedend. Waarom? Door zijn schokkende, politiek incorrecte positie te herhalen was het voor de NAVO onhoudbaar geworden om in Syrië te blijven. Dit laat zijn ware bedoelingen zien, waardoor hij met een zin een eeuw lang Fake nieuws, als eerste ruiterlijk erkent dat militair ingrijpen in grote olie producerende landen ( Midden Oosten ) enkel zijn bedoeld om de olie in te pikken, en niet om er democratie te brengen. Daarom schreef ik al eerder dat TRUMP zijn pil slikt enkel voor zijn bijwerkingen. Daarom is hij zo`n vreemde eend in de bijt en opkomt voor zijn volk. Hiermee is hij de 4e president die iets doet voor het volk, alle andere 41 presidenten lieten het geld in de zakken van de private bankiers ( Elite ) vallen. Kijk naar de geschiedenis van de overige 3 presidenten. Andrew Jackson werd vermoord, omdat hij de Tweede Nationale bank ophief.
  Abraham Lincoln werd vermoord, omdat hij weigerde 24% rente van de ROTHSCHILDS
  ( daar zijn ze weer ) te lenen en ging zelf geld drukken. Bij JFK zijn er een tal van redenen, maar vooral wilde hij een einde maken aan de macht van de banken en het militair- industriële complex.
  TRUMP haat de onbeperkte macht van deze banken die de wereld economie beheersen. Zijn zakelijke belangen kregen wel de nodige klappen te verwerken, omdat hij vaak weigerde aan hun eisen. Rond het jaar 2000 waren het de banken ( vampiers ) die complete landen en volken leegzuigen en hun tot eeuwige schuldenslavernij veroordelen. Het was deze Elite ook bijna gelukt, maar er lagen wat drempels in de weg, ( drempels zijn er nog steeds anno 2020 ) Vladimir POETIN, 393 miljoen Amerikaanse privé wapens en Donald TRUMP. In het begin van zijn presidentschap jaagde hij nogal wat bondgenoten zich tegen in het harnas, door handelsverdragen op te zeggen, nieuwe importbelastingen in te voeren. Dit vormde een tegen reactie met het Russiagate-hoax om zo TRUMP te doen stoppen, maar een aantal medewerkers moesten toch het veld ruimen. TRUMP moest een andere manier bedenken om de Elite ( gevaarlijkste mensen op aarde ) te elimineren, tegelijkertijd aan de macht en in leven te blijven. Toen liet hij zijn genialiteit op de wereld los. Hij veranderde zijn strategie en begon buitensporige uitspraken te twitteren, die niet letterlijk bedoeld waren, maar om de bijwerkingen die er zouden volgen( van zijn pil ). Hij gaf er niets om wat mensen van hem vonden, alleen het resultaat telt. Hij speelt voor onnozele hals, deed zich naïef, gestoord of gewoon idioot voor om zo de indruk te wekken, dat hij niet wist waar hij mee bezig was. Hij is opzettelijk politiek incorrect om het kwaadaardige gezicht te laten zien dat de VS achter zijn masker schuilhoudt. De 1e test is het voorkomen van een NAVO aanval op Noord Korea. TRUMP beledigde Kim Jung-UN tot op het bod
  ( raketman ) en dreigde hem met kernwapens, net zolang totdat iedereen begon te dagen dat een oorlog met Noord Korea niet zo`n goed idee was. TRUMP ging vervolgens naar hem toe, wandelde met hem in het park waar beide leiders lachten en vriendschap sloten. De officiële onderhandelingen liepen op niets uit, simpelweg omdat er niets meer te onderhandelen viel, daarmee verlamde TRUMP in één keer de NAVO compleet. Velen hadden het al over de Nobelprijs voor de vrede, alleen die worden doorgaans aan witgepleisterde oorlogsmisdadigers zoals Obama, Kissinger
  (of YASSER ARAFAT ) gegeven. De volgende stap was de buitenissige benadering van Venezuela, hij dreigde het land plat te gooien, steunde tegelijkertijd een hersenloze nietsnut GUAIDO, de oppositieleider die door veel Venezolanen gehaat wordt. De wereld sprak schande van TRUMPS totale gebrek aan diplomatie en subtiliteit. Resultaat was dat Brazilië en Colombia niet deelnamen aan de aanval op Venezuela. TRUMP kon weer een kruis zetten door de volgende oorlog die op onorthodoxe wijze was voorkomen, en weer zette hij de NAVO buitenspel. De op het oog harde Amerikaanse sancties tegen Rusland, Turkije, China, Iran, Venezuela en andere landen duwden hij deze landen uit het internationale Swift betalingssysteem ( door het Westen gecontroleerd ), dat alleen bedoeld is om de hegemonie van de dollar over de wereld in stand te houden. Deze landen richtten een alternatief systeem op gebaseerd op hun eigen nationale munten. De bipolaire wereld werd daarmee officieel een feit. Met de volgende sancties duwt TRUMP nog meer landen uit de Swift, waardoor grote banken met name in Europa zullen omvallen. Fantastisch voorbeeld is de bespotting van Hillary Clinton en Obama, door zich met uitgestreken gezicht met zijn generaals te laten fotograferen in de `SITUATION ROOM’ toen de VS troepen de dood van de IS leider in scene zetten. TRUMP deed dat opzettelijk, omdat zij op dezelfde wijze het uitschakelen van Bin Laden hadden gefaket.
  Ik hoop dat mensen nu begrijpen wat hij echt aan het doen is en zijn ware betekenis te waarderen.
  De mainstream media heeft nog steeds geen idee waar hij mee bezig is en denken dat hij compleet gestoord is. Degenen die nog steeds twijfelen aan TRUMPS agenda: gelooft U echt dat de duidelijke implosie van Amerika imperialisme over de planeet toeval is? Gelooft U nog steeds dat de Russische beïnvloeding in 2016 waarover de CIA, de FBI, alle media, het Amerikaanse congres, de Federal Reserve, de Democraten en de oorlogszuchtige deel van de Republikeinen hem tegenwerken en hem zelfs proberen te IMPEACHEN. Hij zou wel eens de meest toegewijde man in de OVAL OFFICE en is zeker de meest ambitieuze en politiek incorrecte. Conclusie: Hopen dat de wereld verandert 2020/2024.
  TRUMP en POETIN vervullen hun laatste termijn en beiden weten, het is `Nu of Nooit’. Ze moeten proberen een einde te maken aan de NAVO, Swift en EU en daarmee ook de oneindige `war of TERROR” over CO2, GLOBAL warming, klimaathoax, alsmede de bedenkers en ondersteuners van deze leugens. Het moeras van de CIA/Pentagon dempen, de FED nationaliseren. Samen met soevereine staten het private bankierssysteem breken en geen cent meer aan deze Elite (narcisten) terugbetalen. Banken zullen daardoor misschien omvallen, maar dan hebben we geen last meer van
  Obama-achtige lakeien om hen ten koste van de welvaart met BAILOUT te redden. Als dit gebeurd is zal er onverdraaglijke vrede en voorspoed komen. Belastingen gaan dan naar de ontwikkeling van landen i.p.v. zinloze avonturen v.h. leger en hun peperdure speelgoed of met rente betalingen over leningen die banken aan ons hebben verstrekt met geld dat ze zelf nooit hebben gehad. Als U het
  bovenstaande nog steeds niet begrijpt bent U hopeloos. Het tapijt wordt langzaam onder hun voeten weggetrokken. Maar als de GLOBALISTEN winnen, worden de komende jaren de ergste uit de geschiedenis, totalitaire klimaatdictatuur , 3e wereldoorlog tegen Rusland en China, wat Obama tot 2
  keer net niet lukte ( 2013 Syrië, 2014 Oekraïne ). Voor onze toekomst gaat 2020 een cruciaal jaar worden. Hier wil ik mee afsluiten, dus ik wens iedereen veel wijsheid toe.
  M.v.g. Perry

Wim · 12 september 2021 op 00:01

PS Fauci is een topwetenschapper met een staat van dienst waar weinigen aan kunnen tippen. HCQ is intussen uitgebreid onderzocht als behandeling bij covid-19 en niet effectief gebleken; the jury is still out on Ivermeticine maar het ziet er ook niet bepaald naar uit dat dit het wondermiddel is.

  Perry · 12 september 2021 op 11:02

  In mijn perceptie moet je je eerst inlezen over iemand voordat je roeptoetert.
  Je hebt totaal geen inzicht hoe deze dr. Fauci opereert al decennia lang.
  Ik zou maar eens beginnen om het boek te lezen Plaque of Corruption van Dr. Judy Mikovits en daarna het boek Ending Plague van Dr Francis W. Ruscetti.

  Ik zal een intro plaatsen hieronder en de rest zoek jezelf maar uit, misschien is er nog hoop voor je.

  Dr. Judy Mikovits is een wereldvermaarde wetenschapper, wier proefschrift in 1991 een revolutie teweeg bracht in de behandeling van HIV. Op het hoogtepunt van haar carrière publiceerde ze een artikel in ‘Science’, dat een schok teweeg bracht in de wetenschappelijke wereld. Daarin toonde ze namelijk aan dat het algemene gebruik van dierlijk en menselijk weefsel (in vaccins) een verwoestende golf van allerlei chronische ziekten heeft veroorzaakt. Na het aan de kaak stellen van hun dodelijke praktijken stelde Big Pharma alles in het werk om haar reputatie, carrière en ook privé leven te verwoesten. Nu het lot van de vrije mensheid aan een zijden draadje hangt, onthult ze de enorme corruptie van deze Pharma giganten en hun financiers, die naar haar overtuiging het voortbestaan van al het menselijke leven in gevaar hebben gebracht.
  Vijf jaar lang kreeg Mikovits van de rechter een zwijgplicht opgelegd voor wat ze had ontdekt. Eerder was ze zonder gerechtelijk bevel gearresteerd en zonder vorm van proces, en zelfs zonder officiële aanklacht, opgesloten, terwijl er vals ‘bewijs’ in haar huis werd gelegd waaruit zou blijken dat ze ‘intellectueel eigendom’ zou hebben gestolen.
  Na die vijf jaar schreef ze het boek ‘Plague of Corruption’. Op de vraag van de interviewer of ze niet bang is dat ze opnieuw achter haar aan zullen komen, antwoord Mikovits ‘As we dit nu niet stoppen, kunnen we niet alleen onze republiek en onze vrijheid vergeten, maar de hele mensheid, omdat we door deze agenda zullen omkomen.’
  Anthony Fauci, het hoofd van Amerikaanse ‘corona’ taskforce, zorgde er destijds persoonlijk voor dat haar het zwijgen werd opgelegd. ‘En alle anderen werden door Fauci en zijn organisatie (National Institute of Allergy and Infectuous Disease, NIAID) met miljoenen dollars omgekocht. Wat Fauci zegt (over de corona pandemie) is pure propaganda, van hetzelfde soort dat al sinds 1984 wordt gebruikt om miljoenen mensen dood te laten gaan.’
  Complete Afrikaanse generatie weggevaagd door achtergehouden HIV onderzoek
  Toen ze 25 was maakte Mikovits deel uit van het team dat het HIV virus isoleerde. Fauci en (biomedisch researcher) Robert Gallo zetten haar onder grote druk om hen een kopie van haar vertrouwelijke studie te geven, maar dat weigerde ze. ‘Fauci begon te schreeuwen en eiste dat ik het hem zou geven, omdat ik anders zou worden ontslagen.’ Een paar weken later keerde haar op dat moment afwezige teamleider terug, en ook hij werd onder grote druk gezet. ‘Fauci hield de publicatie van de studie maandenlang tegen. Ondertussen schreef Gallo zijn eigen studie, en streek zo alle eer (voor het mede ontdekken van HIV) op.’
  ‘En natuurlijk waren er ook patenten mee gemoeid. Door deze vertraging van onze publicatie kon HIV zich maandenlang blijven verspreiden, waardoor er miljoenen omkwamen.’ Activisten en hun groepen maakten Dr. Fauci daarom uit voor ‘massa moordenaar’, en hielden grote demonstraties. Het deerde Fauci niet, en bracht zijn positie geen seconde in gevaar.
  ‘Het Afrikaanse continent is een complete generatie kwijtgeraakt door de arrogantie van een groepje mensen, inclusief huidig CDC hoofd Robert Redfield. Hij werkte met Tony Fauci samen bij het verkrijgen van alle eer en de patenten, waarmee ze veel geld verdienden, en dat met de volkomen foute IL2 behandeling (wat al in 1983 en 1984 bekend was). Was dat niet gebeurd, waren miljoenen mensen niet aan HIV gestorven.’

  Al 70 jaar bewezen dat hydroxychloroquine effectief is

  Dan hydroxychloroquine, het al tientallen jaren bestaande malariamedicijn dat in combinatie met zink wereldwijd door zo’n 2300 artsen in 30+ landen met groot succes werd toegepast op coronapatiënten, maar door dr. Fauci met valse beweringen over bijwerkingen wordt geblokkeerd (net als in ons eigen land door het RIVM en de Inspectie Gezondheidszorg).
  Artsen werden bedreigd met het intrekken van hun vergunning als ze hydroxychloroquine zouden voorschrijven. ‘Dr. Fauci noemt de werking van het middel ‘anekdotisch’, maar het staat al 70 jaar op de WHO lijst met essentiële medicijnen! Het zijn echt geen verhaaltjes meer als we duizenden pagina’s met informatie hebben waarin staat dat het een effectief middel tegen dit soort virussen is. En dat voor 50 cent per dosis! We kunnen voor $ 600,- 7 dagen lang 1000 mensen beschermen, maar dat wordt NIET gedaan. Dit is een essentieel medicijn, dat wordt weggehouden bij het volk.’
  ‘Essentiële medicijnen worden al veel langer weggehouden bij het volk’
  ‘Dat doen ze niet alleen nu. Toen wij destijds onze ontdekkingen deden over autisme, bestond er al een meer dan 100 jaar oud medicijn, suramine, dat eveneens op de WHO lijst met essentiële medicijnen stond. Daarmee geef je kinderen met autisme letterlijk een stem, een leven. Maar wat deden Bayer en Monsanto? Ze pakten het van iedereen af.’
  De WHO, CDC, FDA, de Europese versies van deze volksgezondheidinstituten, en natuurlijk dr. Fauci en zijn medestanders, werken allemaal doelbewust mee aan het achterhouden van essentiële, goedkope en goed werkende medicijnen, voor tal van aandoeningen. ‘Als we hen weten te stoppen, krijgen we weer een gezonde wereld. Geld is er genoeg! Want we kunnen de miljarden die ze met hun patenten verdienen van hen afpakken, en aan de slachtoffers van deze corrupte plaag geven.’

  (Anthony Fauci, voor de camera’s in 2017: ‘Ik loop al een poosje mee, en dien al onder vijf regeringen. Ik vond dat ik vandaag het volgende perspectief met u moest delen: dat van voorbereid zijn op een pandemie. Als er één boodschap is die ik u vandaag wil meegeven is dat er geen enkele twijfel bestaat dat er een plotselinge uitbraak komt.’)
  En jij vindt dit een top wetenschapper @Wim ROFL

Gesloten voor reacties.